Stuurtas V-Race basic (bandbevestiging) zwart

  • Aanbieding!
  • -€ 12,00
Stuurtas V-Race basic (bandbevestiging) zwart

Stuurtas V-Race basic (bandbevestiging) zwart

Available now
V-race
218-01064
Op voorraad
€ 17,95 € 29,95 -€ 12,00
Inclusief BTW

De V-Race stuurtas met bandbevestiging is een uiterst praktische en stijlvolle toevoeging aan de uitrusting van fietsers die op zoek zijn naar een handige oplossing om hun essentiële spullen binnen handbereik te houden tijdens hun ritten. Met aandacht voor detail en hoogwaardige materialen heeft V-Race een stuurtas ontworpen die functionaliteit en design naadloos combineert.

 

Het bevestigingssysteem van de V-Race stuurtas is eenvoudig en effectief. De tas kan snel en stevig aan het stuur worden bevestigd met verstelbare banden, waardoor hij geschikt is voor verschillende stuurmaten en -vormen. Dit zorgt voor een veilige en stabiele bevestiging, zelfs tijdens ritmische bewegingen tijdens het fietsen.

 

Vervaardigd uit duurzaam en waterbestendig materiaal, beschermt de V-Race stuurtas je spullen tegen lichte regen en stof. Dit maakt de tas geschikt voor verschillende weersomstandigheden en zorgt ervoor dat je waardevolle items veilig blijven, zelfs tijdens onverwachte weersomstandigheden.

 

Of je nu een dagelijkse fietser bent die naar het werk pendelt of een avontuurlijke fietser die lange tochten maakt, de V-Race stuurtas met bandbevestiging biedt een handige en elegante manier om je belangrijke spullen dichtbij te houden tijdens je ritten.

Kleur
Zwart
7434006014052
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking