Fietstas V-Race frame zwart

  • Aanbieding!
  • -€ 10,00
Fietstas V-Race frame zwart

Fietstas V-Race frame zwart

Available now
V-race
218-01065
Op voorraad
€ 24,95 € 34,95 -€ 10,00
Inclusief BTW

De V-Race fietstas die aan het frame is bevestigd, biedt een perfecte combinatie van functionaliteit, duurzaamheid en stijl voor fietsers die op zoek zijn naar handige opbergruimte tijdens hun ritten. Met aandacht voor detail en hoogwaardige materialen heeft V-Race een fietstas ontworpen die voldoet aan de behoeften van zowel recreatieve fietsers als fervente wielrenners.

 

De V-Race fietstas is gemaakt van stevig en lichtgewicht materiaal, waardoor het een betrouwbare metgezel is voor zowel langeafstandsritten als dagelijkse pendeltochten. Het ontwerp is aerodynamisch en gestroomlijnd, wat bijdraagt aan de algehele efficiëntie en snelheid van de fietser.

 

De bevestiging aan het frame is doordacht ontworpen, waarbij stabiliteit en veiligheid voorop staan. Het bevestigingssysteem is eenvoudig aan te brengen en biedt een stevige grip, zelfs tijdens hobbelige ritten. Dit zorgt ervoor dat de fietstas veilig op zijn plaats blijft, zonder het evenwicht van de fiets te verstoren.

 

Of je nu een enthousiaste wielrenner bent die traint voor een wedstrijd of een dagelijkse fietser die op zoek is naar handige opbergruimte, de V-Race fietstas bevestigd aan het frame biedt een combinatie van functionaliteit, duurzaamheid en stijl die de rit nog aangenamer maakt.

Kleur
Zwart
7434006014069
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking