Kat

Scherp geprijsd kattenvoer en snacks voor katten bestel je bij iTEK.be. iTEK heeft een uitgebreid assortiment kattenvoer. Veilig online te bestellen via onze webshop en snel in huis of te koop in één van onze 10 winkels.

Kattenvoer Carnal Multimix 10Kg Kattenvoer Carnal Multimix 10Kg 2
Available
€ 13,95
MultimixVolledige voeding voor volwassen katten.De Carnal Multimix is een zeer gevarieerde voeding die zowel als hoofdmaaltijd of als tussendoortje gegeten kan worden.De knapperige brokjes die zorgvuldig samengesteld zijn met ingrediënten als gevogelte, eend, kalkoen en lam zorgen voor een gezonde en mooie vacht.De evenwichtige en licht verteerbare...
Kattenvoer Carnal Multimix 2Kg Kattenvoer Carnal Multimix 2Kg 2
Available
€ 4,50
MultimixVolledige voeding voor volwassen katten.De Carnal Multimix is een zeer gevarieerde voeding die zowel als hoofdmaaltijd of als tussendoortje gegeten kan worden.De knapperige brokjes die zorgvuldig samengesteld zijn met ingrediënten als gevogelte, eend, kalkoen en lam zorgen voor een gezonde en mooie vacht.De evenwichtige en licht verteerbare...
Kattenvoer Carnal Premium Sterilised 2Kg Kattenvoer Carnal Premium Sterilised 2Kg 2
Available
€ 5,25
Premium Sterilised Volledige voeding voor volwassen gesteriliseerde katten.Carnal Premium Sterilised is met de grootste zorg samengesteld naar de behoefte van oudere en gesteriliseerde katten. Voor deze voeding zijn enkel de allerbeste premium ingrediënten gebruikt zoals rijst en gedroogde kip.De evenwichtige en licht verteerbare voeding zorgen voor een...
Kattenvoer Carnal Premium Sterilised 10Kg Kattenvoer Carnal Premium Sterilised 10Kg 2
Available
€ 18,50
Premium Sterilised Volledige voeding voor volwassen gesteriliseerde katten.Carnal Premium Sterilised is met de grootste zorg samengesteld naar de behoefte van oudere en gesteriliseerde katten. Voor deze voeding zijn enkel de allerbeste premium ingrediënten gebruikt zoals rijst en gedroogde kip.De evenwichtige en licht verteerbare voeding zorgen voor een...
Kattenvoer Sheba Alu Classic Kalf 85G
Available
€ 0,80
Kattenvoer van Sheba met kalfsvlees in een klein kuipje. Deze klassieke paté is ideaal om uw kat te verwennen. Het kattenvoer van Sheba is in verschillende smaken te verkrijgen.Kattenvoer Sheba Alu Classic Kalf 85g.
Kattenvoer Sheba Alu Minifilets Konijn & Wild 85G
Available
Kattenvoer van Sheba met konijn en wild in een klein kuipje. Deze klassieke minifilet is ideaal om uw kat te verwennen. Het kattenvoer van Sheba is in verschillende smaken te verkrijgen.Kattenvoer Sheba Alu Minifilets Konijn & Wild 85g.
Kattenvoer Sheba Alu Classic Kip 85G
Available
€ 0,80
Kattenvoer van Sheba met kip in een klein kuipje. Deze klassieke paté is ideaal om uw kat te verwennen. Het kattenvoer van Sheba is in verschillende smaken te verkrijgen.Kattenvoer Sheba Alu Classic Kip 85g.
Kattenvoer Sheba Alu Gourmande Kalkoen 85G
Available
€ 0,80
Kattenvoer van Sheba met kalkoen in een klein kuipje. Deze luxe mix van malse reepjes in een heerlijke saus is ideaal om uw kat te verwennen. Het kattenvoer van Sheba is in verschillende smaken te verkrijgen.Kattenvoer Sheba Alu Gourmande Kalkoen 85g.
Kattenvoer Sheba Alu Minifilets Kip & Lam 85G
Available
Kattenvoer van Sheba met kip en lam in een klein kuipje. Deze klassieke minifilet is ideaal om uw kat te verwennen. Het kattenvoer van Sheba is in verschillende smaken te verkrijgen.Kattenvoer Sheba Alu Minifilets Kip & Lam 85g.
Kattenvoer Sheba Alu Delicatesse Gevogelte 85G
Available
Kattenvoer van Sheba met gevogelte in een klein kuipje. Deze luxe mix van malse reepjes in een heerlijke saus is ideaal om uw kat te verwennen. Het kattenvoer van Sheba is in verschillende smaken te verkrijgen.Kattenvoer Sheba Alu Delicatesse Gevogelte 85g.
Kattenvoer Whiskas Pouch 1+ Adult Vis Maxipack 40 X 100G
Available
Kattenvoermix van Whiskas met vis. Dit voer voor volwassen katten geeft uw huisdier precies wat hij nodig heeft voor een gezond en langer leven. Het kattenvoer van Whiskas is in verschillende smaken te verkrijgen.Kattenvoer Whiskas Pouch 1+ Adult Mix Maxipack 40x100g.
Snack Kat Whiskas Trio Crunchy Zeevruchten 55G
Available
.Kattensnack van Whiskas met zeevruchten. Uw kat verdient het om af en toe verwend te worden. Met dit heerlijke en gezonde tussendoortje versterkt u de band met uw kat. Deze heerlijke snacks zijn niet alleen lekker, maar geven de vacht van uw kat een gewonde en stralende glans.Snack Kat Whiskas Trio Crunchy Zeevruchten 55g.
Kattenvoer Whiskas Brok 1+ Adult Tonijn 1,9Kg
Available
Kattenvoer van Whiskas met tonijnsmaak in een groot pak. Deze droge brokjes voor volwassen katten geven uw huisdier precies wat hij nodig heeft; een gezonde en gebalanceerde maaltijd voor een langer leven. Het kattenvoer van Whiskas is in verschillende smaken te verkrijgen.Kattenvoer Whiskas Brok1+ Adult Tonijn 1,9kg.
Kattenvoer Whiskas Brok 1+ Adult Rund 3,8Kg
Available
Kattenvoer van Whiskas met rundsmaak in een groot pak. Deze droge brokjes voor volwassen katten geven uw huisdier precies wat hij nodig heeft; een gezonde en gebalanceerde maaltijd voor een langer leven. Het kattenvoer van Whiskas is in verschillende smaken te verkrijgen.Kattenvoer Whiskas Brok 1+ Adult Rund 3,8kg.
Kattenvoer Whiskas Pouch 1+ Adult Mix Maxipack 60 X 100G
Available
Kattenvoermix van Whiskas met verschillende smaken. Dit voer voor volwassen katten geeft uw huisdier precies wat hij nodig heeft voor een gezond en langer leven. Het kattenvoer van Whiskas is in verschillende smaken te verkrijgen.Kattenvoer Whiskas Pouch 1+ Adult Mix Maxipack 60x100g.
Kattenvoer Sheba Multipack Minifilets Traiteur 12 X 85G
Available
Kattenvoer van Sheba met vleesselectie in een groot pak van 12 kuipjes. Deze luxe mix van malse reepjes in een heerlijke saus is ideaal om uw kat te verwennen. Het kattenvoer van Sheba is in verschillende smaken te verkrijgen.Kattenvoer Sheba Multipack Minifilets Traiteur 12x85g.
Kattenvoer Sheba Alu Minifilets Gevogelte 12 X 85G
Available
Kattenvoer van Sheba met filets van gevogelte in een groot pak van 12 kuipjes. Deze luxe mix van malse reepjes in een heerlijke saus is ideaal om uw kat te verwennen. Het kattenvoer van Sheba is in verschillende smaken te verkrijgen.Kattenvoer Sheba Alu Minifilets Gevogelte 12x85g.
Kattenvoer Sheba Multipack Minifilets Chef 12 X 85G
Available
Kattenvoer van Sheba met zacht gestoomde filets in een groot pak van 12 kuipjes. Deze luxe mix van malse reepjes in een heerlijke saus is ideaal om uw kat te verwennen. Het kattenvoer van Sheba is in verschillende smaken te verkrijgen.Kattenvoer Sheba Multipack Minifilets Chef 12x85g.
Kattenvoer Sheba Alu Gourmande 12 X 85G
Available
€ 7,95
Kattenvoer van Sheba met filets van konijn, vis en groenten in een groot pak van 12 kuipjes. Deze luxe mix van malse reepjes in een heerlijke saus is ideaal om uw kat te verwennen. Het kattenvoer van Sheba is in verschillende smaken te verkrijgen.Kattenvoer Sheba Alu Gourmande 12x85g.
Kattenvoer Sheba Perfect Portion Zalm 3 X 37,5G
Available
Kattenvoer van Sheba met zalm in een pak van 3 kuipjes. Deze luxe mix van malse reepjes in een heerlijke saus is ideaal om uw kat te verwennen. Het kattenvoer van Sheba is in verschillende smaken te verkrijgen.Kattenvoer Sheba Perfect Portion Zalm 3x37,5g.
Kattenvoer Sheba Délices Du Jour Pouch Vis 6 X 50G
Available
Kattenvoer van Sheba met zalm, tonijn en kabeljauw in een groot pak van 6 kuipjes. Deze luxe mix van malse reepjes in een heerlijke saus is ideaal om uw kat te verwennen. Het kattenvoer van Sheba is in verschillende smaken te verkrijgen.Kattenvoer Sheba Délices Du Jour Pouch Vis 6x50g.
Snack Kat Sheba Creamy Snack Kip 4 X 12G
Available
€ 2,15
Kattensnack van Sheba met kipsmaak in een pak van 4 snacks. Deze lekkernij met crèmige textuur is ideaal als tussendoortje voor uw kat. De kattensnacks van Sheba zijn in verschillende smaken te verkrijgen.Snack Kat Sheba Creamy Snack Kip 4x12g.
Snack Kat Catisfactions Kaas 180G
Available
€ 3,99
Kattensnack van Catisfactions met kaas. Een heerlijk tussendoortje voor uw kat, die het heerlijk zal vinden om eerst door een krokant laagje heen te bijten en vervolgens van de onweerstaanbare kern te genieten. Catisfactions is verkrijgbaar in verschillende smaken, wat ideaal is voor een kieskeurige kat of ter afwisseling.Snack Kat Catisfactions Kaas 180g.
Snack Kat Catisfactions Zalm 60G
Available
€ 1,89
Kattensnack van Catisfactions met zalm. Een heerlijk tussendoortje voor uw kat, die het heerlijk zal vinden om eerst door een krokant laagje heen te bijten en vervolgens van de onweerstaanbare kern te genieten. Catisfactions is verkrijgbaar in verschillende smaken, wat ideaal is voor een kieskeurige kat of ter afwisseling.Snack Kat Catisfactions Zalm 60g.
Kattenvoer Royal Canin Health Instinctive 85G X 12 Kattenvoer Royal Canin Health Instinctive 85G X 12 2
Available
De voordelen van Instinctive WetInstinctieve voorkeur – optimaal voedingsprofielInstinctive bevat ingrediënten in de verhouding waar volwassen katten instinctief de voorkeur aan geven (Optimaal Nutritioneel Profiel).Ondersteunt de urinewegenDoor een aangepast mineralengehalte ondersteunt Instinctive de gezondheid van de urinewegen.Behoud van het ideale...
Kattenvoer Royal Canin Breed Maine Coon 85G X 12 Kattenvoer Royal Canin Breed Maine Coon 85G X 12 2
Available
De voordelen van Maine CoonGezonde botten en gewrichtenHelpt de botten en gewrichten van deze grote kat gezond te houden.Geconcentreerde energieEen geconcentreerde formule met een hoog energiegehalte.
Kattenvoer Royal Canin Care Ultra Light 85G X 12 Kattenvoer Royal Canin Care Ultra Light 85G X 12 2
Available
De voordelen van Ultra Light Wet19% minder energie – behoud van ideaal lichaamsgewichtDe samenstelling van Ultra Light helpt de hoeveelheid calorieën die katten opnemen te beperken. L-Carnitine ondersteunt het metabolisme van vetten.Behoud van spiermassaHet hoge eiwitgehalte ondersteunt het behoud van de spiermassa.Ondersteunt de urinewegenDoor een...
Kattenvoer Royal Canin Care Digest Sensitive 85G X 12 Kattenvoer Royal Canin Care Digest Sensitive 85G X 12 2
Available
De voordelen van Digest Sensitive WetOndersteunt het spijsverteringsstelsel - hoge verteerbaarheidDigest Sensitive is zeer goed verteerbaar en vermindert de geur van de ontlasting aanzienlijk (onderzoek Royal Canin 2010).Behoud van het ideale gewichtHelpt het optimale lichaamsgewicht te behouden door een aangepast energiegehalte.Ondersteunt de...
Kattenvoer Royal Canin Health Ageing 12+ 85G X 12 Kattenvoer Royal Canin Health Ageing 12+ 85G X 12 2
Available
De voordelen van Ageing +12Ondersteuning van de gewrichtenOndersteunt de gewrichten dankzij een hoog gehalte aan essentiële omega 3-vetzuren (EPA/DHA).Instinctieve voorkeurOptimaal voedingsstoffenprofiel voor de instinctieve voorkeur van oudere katten.Ondersteunt de bovenste urinewegenEen zeer laag fosforgehalte ter ondersteuning van de bovenste urinewegen.
Kattenvoer Royal Canin Health Instinctive 7+ 85G X 12 Kattenvoer Royal Canin Health Instinctive 7+ 85G X 12 2
Available
De voordelen van Instinctive +7 Wet‘Youth Capital’ – ondersteuning van de vitaliteitHelpt de vrije radicalen te neutraliseren dankzij een exclusief complex van antioxidanten (Vitamine E, Vitamine C, Taurine en Luteïne).Instinctieve voorkeurOptimaal voedingsstoffenprofiel voor de instinctieve voorkeur van katten vanaf 7 jaar.Ondersteunt de bovenste...
Kattenvoer Royal Canin Care Urinary 85G X 12 Kattenvoer Royal Canin Care Urinary 85G X 12 2
Available
De voordelen van Urinary Care WetOndersteuning van de gezonde urinewegenDe samenstelling van URINARY CARE helpt gezonde balans van mineralen in de urine te behouden.Behoud van het ideale gewichtHelpt het ideale gewicht te behouden.Natuurlijke voorkeur - optimaal voedingsstoffenprofielOptimaal voedingsstoffenprofiel voor de instinctieve voorkeur van katten
Kattenvoer Royal Canin Care Sterilised 85G X 12 Kattenvoer Royal Canin Care Sterilised 85G X 12 2
Available
De voordelen van Sterilised WetOndersteunt de urinewegenDoor een aangepast mineralengehalte helpt Sterilised de urinewegen te ondersteunen.Behoud van het ideale gewichtHelpt het optimale lichaamsgewicht bij gesteriliseerde/ gecastreerde katten te behouden door een aangepast energiegehalteInstinctieve voorkeurOptimaal voedingsstoffenprofiel voor de...
Kattenvoer Royal Canin Breed British Shorthair 85G X 12 Kattenvoer Royal Canin Breed British Shorthair 85G X 12 2
Available
Kattenvoer Royal Canin Breed British Shorthair 85G X 12
Kattenvoer Royal Canin Health Fit 10Kg
Available
€ 59,95
De voordelen van Fit 32Optimaal voedingsstoffenprofielOm te beantwoorden aan alle behoeften van volwassen katten, hebben katten voeding van goede kwaliteit nodig. FIT 32 bevat de juiste hoeveelheden voedingsstoffen om gezonde volwassen katten te ondersteunen.Gezond gewichtAangepaste energieconcentratie om het ideale gewicht van volwassen katten te helpen...
Kattenvoer Royal Canin Care Digestive 400G
Available
€ 5,95
De voordelen van Digestive CareDigestive careDIGESTIVE CARE is een uitgebalanceerde nutritionele formule die bijdraagt tot een gezonde spijsvertering.Makkelijk verteerbaarDe formule DIGESTIVE CARE bevat goed verteerbare eiwitten (L.I.P.). Ze is gebaseerd op een mengeling van prebiotica (FOS: fructo-oligo-sacchariden) en vezels (waaronder psyllium) om een...
Kattenvoer Royal Canin Breed British Shorthair 2Kg
Available
De voordelen van British ShorthairDe unieke kaak van de brits korthaar“Amethyst 12”, een brokje speciaal ontworpen voor de massieve kaak van de Britse Korthaar. Het brokje stimuleert het kauwen en is gemakkelijk op te pakken.Ondersteuning van de spieren en gewrichtenDe Britse Korthaar heeft een krachtig en robuust lichaam waardoor er veel van de...
Kattenvoer Royal Canin Health Outdoor 4Kg
Available
€ 30,75
De voordelen van Outdoor 30ActiviteitsondersteuningKatten die naar buiten kunnen, hebben soms nood aan calorierijkere voeding. OUTDOOR beantwoordt aan de energiebehoeften van actieve katten.Gezonde gewrichtenBevat een combinatie van voedingsstoffen die de gewrichten ondersteunen, en EPA en DHA.HuidbarrièreHelpt gezonde gewrichten te ondersteunen dankzij...
Kattenvoer Royal Canin Breed Kitten British Shorthair 400G
Available
De voordelen van Kitten British ShorthairSpier & groei van de bottenDe Brits Korthaar wordt voornamelijk bewonderd vanwege haar sterke botten en krachtige spieren. British Shorthair Kitten ondersteunt de gezonde spier- en botgroei dankzij een aangepast eiwitgehalte en een gebalanceerde inname van mineralen en vitaminen. Verrijkt met...
Kattenvoer Royal Canin Health Appetite Control Sterilised 400G
Available
EetlustbeheersingNa een sterilisatie zijn sommige katten minder goed in staat om hun voedselconsumptie te regelen. APPETITE CONTROL STERILISED bevat een hoog gehalte* aan specifieke vezels die niet alleen de eetlust bevredigen van bedelende katten, maar die ook op natuurlijke wijze het hongergevoel verminderen. * In vergelijking met een hoogwaardige...
Kattenvoer Royal Canin Care Urinary 400G
Available
€ 5,95
De voordelen van Urinary CareVerdubbelde effectiviteit in de ondersteuning van de lagere urinewegen na 10 dagenURINARY CARE is een nauwkeurig uitgebalanceerde voedingsformule om de gezondheid van de urinewegen te helpen behouden. De specifieke formule zorgt voor een gezonde balans van mineralen in de urine, een juiste urine-pH en de vorming van minder...
Kattenvoer Royal Canin Health Indoor 7+ 3,5Kg
Available
De voordelen van Indoor 7+VitaliteitscomplexOm katten te ondersteunen wanneer de eerste ouderdomsverschijnselen optreden, is INDOOR 7+ verrijkt met doelgerichte voedingsstoffen, waaronder polyfenolen uit groene thee, vitamine C, EPA en DHA.Verminderde geur van de ontlastingDe uiterst verteerbare eiwitten helpen het volume en de geur van de ontlasting te...
Kattenvoer Royal Canin Health Sensible 4Kg
Available
€ 30,75
De voordelen van Sensible 33Optimale verteerbaarheidDoor het gebruik van hoog verteerbare eiwitten is Sensible 33 afgestemd op de behoefte van katten met een gevoelige spijsvertering.Ondersteunt de spijsverteringDankzij hoog verteerbare eiwitten (L.I.P.) blijven er minder onverteerde voedingsresten over. Daarnaast wordt de spijsvertering ondersteund...
Kattenvoer Royal Canin Health Kitten 2Kg
Available
€ 21,50
De voordelen van KittenOndersteunt de natuurlijke afweerDe groei is een essentiële fase in het leven van je kat. Het is een tijd van grote veranderingen, ontdekkingen en nieuwe ontmoetingen. Tijdens deze belangrijke periode ontwikkelt het immuunsysteem van je kitten zich geleidelijk. Dankzij een gepatenteerd* complex van antioxidanten (waaronder vitamine...
Kattenvoer Royal Canin Health Kitten 4Kg
Available
€ 35,95
De voordelen van KittenOndersteunt de natuurlijke afweerDe groei is een essentiële fase in het leven van je kat. Het is een tijd van grote veranderingen, ontdekkingen en nieuwe ontmoetingen. Tijdens deze belangrijke periode ontwikkelt het immuunsysteem van je kitten zich geleidelijk. Dankzij een gepatenteerd* complex van antioxidanten (waaronder vitamine...
Kattenvoer Royal Canin Health Indoor 7+ 1,5Kg
Available
De voordelen van Indoor 7+VitaliteitscomplexOm katten te ondersteunen wanneer de eerste ouderdomsverschijnselen optreden, is INDOOR 7+ verrijkt met doelgerichte voedingsstoffen, waaronder polyfenolen uit groene thee, vitamine C, EPA en DHA.Verminderde geur van de ontlastingDe uiterst verteerbare eiwitten helpen het volume en de geur van de ontlasting te...
Kattenvoer Royal Canin Care Hair & Skin 2Kg
Available
€ 22,45
De voordelen van Hair & Skin CareHair & skin careEen exclusief complex van voedingsstoffen helpt bij de ondersteuning van de vacht en vermindert schilfervorming. Verreikt met hoge kwaliteit eiwitten (LIP), omega 3- en omega 6-vetzuren, die bekend staan om hun heilzame werking.Ondersteunt de urinewegenDe samenstelling draagt bij aan een goede gezondheid...
Kattenvoer Royal Canin Health Appetite Control Sterilised 2Kg
Available
De voordelen van Sterilised Appetite ControlEetlustbeheersingNa een sterilisatie zijn sommige katten minder goed in staat om hun voedselconsumptie te regelen. APPETITE CONTROL STERILISED bevat een hoog gehalte* aan specifieke vezels die niet alleen de eetlust bevredigen van bedelende katten, maar die ook op natuurlijke wijze het hongergevoel verminderen....
Kattenvoer Royal Canin Breed Maine Coon 2Kg
Available
€ 22,45
De voordelen van Maine CoonDe unieke grote kaak van de maine coon“Emerald 10”, een extra groot brokje aangepast een de vierkant-vormige kaak van de Maine Coon. Het brokje stimuleert het kauwen, dit helpt de mondhygiëne te ondersteunen.Ondersteunt de cardiale gezondheidMaine Coon Adult is verrijkt met taurine en EPA & DHA, die bijdragen aan de cardiale...
Item 1-48 van 170 in totaal item(s)
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Om jouw bezoek aan onze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken zetten we cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) in. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen informatie over jou verzamelen en jouw internetgedrag binnen (en mogelijk ook buiten) onze website volgen. Met deze informatie passen wij en derde partijen content of advertenties aan jouw interesses en profiel aan. Daarnaast is het dankzij cookies mogelijk informatie te delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.