Snacks

Scherp geprijsde snacks voor katten bestel je bij iTEK.be. iTEK heeft een uitgebreid assortiment hondensnacks. Veilig online te bestellen via onze webshop en snel in huis of te koop in één van onze 10 winkels.

Snack Kat Catisfactions Zalm 60G
Available
Snacks

Snack Kat Catisfactions Zalm 60G

Catisfactions
2002-00782
€ 2,25
Kattensnack van Catisfactions met zalm. Een heerlijk tussendoortje voor uw kat, die het heerlijk zal vinden om eerst door een krokant laagje heen te bijten en vervolgens van de onweerstaanbare kern te genieten. Catisfactions is verkrijgbaar in verschillende smaken, wat ideaal is voor een kieskeurige kat of ter afwisseling.Snack Kat Catisfactions Zalm 60g.
Snack Kat Catisfactions Kip 60G
Available
Snacks

Snack Kat Catisfactions Kip 60G

Catisfactions
2002-00780
€ 2,25
Kattensnack van Catisfactions met kip. Een heerlijk tussendoortje voor uw kat, die het heerlijk zal vinden om eerst door een krokant laagje heen te bijten en vervolgens van de onweerstaanbare kern te genieten. Catisfactions is verkrijgbaar in verschillende smaken, wat ideaal is voor een kieskeurige kat of ter afwisseling.Snack Kat Catisfactions Kip 60g.
Snack Kat Catisfactions Eend 60G
Available
Snacks

Snack Kat Catisfactions Eend 60G

Catisfactions
2002-00778
€ 2,25
Kattensnack van Catisfactions met eend. Een heerlijk tussendoortje voor uw kat, die het heerlijk zal vinden om eerst door een krokant laagje heen te bijten en vervolgens van de onweerstaanbare kern te genieten. Catisfactions is verkrijgbaar in verschillende smaken, wat ideaal is voor een kieskeurige kat of ter afwisseling.Snack Kat Catisfactions Eend 60g.
Dierenbenodigdheden Vadigran Kattengras 170G
Available
€ 3,50
Kattengras helpt uw kat om over te geven. Katten zijn carnivoren en het spijsverteringsstelsel is niet gemaakt om voedsel van plantaardige oorsprong te verteren. Zo helpt gras uw kat om af te komen van onverteerbare delen zoals botjes en haarballen. Haarballen ontstaan doordat ingeslikte haren gaan samenklitten in het spijsverteringsstelsel. Als de...
HFC Cats 70g Complete Kitten - Zalm en Tonijn
Available
€ 1,75
HFC Cats 70g Complete Kitten - Zalm en Tonijn Netto gewicht: 0,07 kg
HFC Cats 70g Complete Senoir Zalm Tonijn Courgette
Available
€ 1,75
HFC Cats 70g Complete Senoir Zalm Tonijn Courgette Netto gewicht: 0,07 kg
HFC Cats 70g Complete - Kip Tonijn Courgette
Available
€ 1,75
HFC Cats 70g Complete - Kip Tonijn Courgette Netto gewicht: 0,07 kg
HFC Cats 70g Complete - Zalm Tonijn Wortelen
Available
€ 1,75
HFC Cats 70g Complete - Zalm Tonijn Wortelen Netto gewicht: 0,07 kg
Item 1-8 van 8 in totaal item(s)
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking