Fietstas V-Race zadel zwart

  • Aanbieding!
  • -€ 10,00
Fietstas V-Race zadel zwart

Fietstas V-Race zadel zwart

Available now
V-race
218-01067
Op voorraad
€ 9,95 € 19,95 -€ 10,00
Inclusief BTW

De V-Race fietstas, bevestigd aan het zadel, is een slim ontworpen accessoire dat stijl, functionaliteit en gemak combineert voor fietsers die op zoek zijn naar een handige manier om hun benodigdheden mee te nemen tijdens hun ritten. Met oog voor detail en hoogwaardige materialen heeft V-Race een fietstas ontwikkeld die voldoet aan de behoeften van zowel recreatieve fietsers als fervente wielrenners.

 

Het bevestigingssysteem van de V-Race fietstas aan het zadel is eenvoudig maar effectief. De tas kan stevig en veilig worden bevestigd aan het zadel, zonder enige wiebeligheid of beweging tijdens het fietsen. Dit zorgt voor een stabiele rit, zelfs op hobbelige wegen of tijdens snellere tempo's.

 

De fietstas biedt voldoende opbergruimte voor essentiële items zoals een binnenband, multitool, sleutels en andere kleine persoonlijke spullen. Het compacte ontwerp sluit nauw aan bij het zadel, waardoor de tas gestroomlijnd en aerodynamisch is. Hierdoor blijft de tas discreet en hindert deze niet bij het fietsen, terwijl hij toch gemakkelijk toegankelijk is wanneer dat nodig is.

 

Het materiaal van de V-Race fietstas is duurzaam en bestand tegen de elementen. Dit zorgt ervoor dat je spullen veilig en droog blijven, zelfs bij onverwachte regenbuien. Het ontwerp is niet alleen functioneel, maar ook visueel aantrekkelijk, met subtiele V-Race branding die een vleugje stijl toevoegt aan de fiets.

Kleur
Zwart
7434006014083
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking