Fietstas V-Race stuur zwart

  • Aanbieding!
  • -€ 10,04
Fietstas V-Race stuur zwart

Fietstas V-Race stuur zwart

Available now
V-race
218-01066
Op voorraad
€ 17,95 € 27,99 -€ 10,04
Inclusief BTW

De V-Race fietstas, bevestigd aan het stuur, belichaamt de perfecte combinatie van functionaliteit en elegantie voor fietsers die op zoek zijn naar een handige en stijlvolle oplossing om hun benodigdheden mee te nemen tijdens hun ritten. Met aandacht voor detail en hoogwaardige materialen heeft V-Race een fietstas ontwikkeld die zowel praktisch als visueel aantrekkelijk is.

 

Het bevestigingssysteem van de V-Race fietstas aan het stuur is ontworpen met het oog op eenvoud en stabiliteit. De tas kan gemakkelijk en veilig worden vastgemaakt, waardoor het stuur vrij blijft van ongewenste bewegingen tijdens het fietsen. Dit zorgt voor een stabiele en comfortabele rijervaring, zelfs op oneffen terrein.

 

De fietstas biedt voldoende opbergruimte voor essentiële items zoals een waterfles, snacks, een kaart, een smartphone en andere persoonlijke benodigdheden. Het compartiment is slim ingedeeld, zodat je je spullen georganiseerd kunt houden en gemakkelijk kunt bereiken terwijl je onderweg bent. Dit maakt de tas ideaal voor zowel lange fietstochten als korte stadsritten.

 

Het materiaal van de V-Race fietstas is zorgvuldig geselecteerd om duurzaamheid te garanderen en tegelijkertijd een esthetisch aantrekkelijk ontwerp te behouden. Het waterbestendige materiaal beschermt je spullen tegen lichte regen en voegt een extra laag bescherming toe aan je waardevolle bezittingen. Het ontwerp is gestroomlijnd en eigentijds, wat de algehele uitstraling van de fiets verbetert.

Kleur
Zwart
7434006014076
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking