Beachcruiser Run & Bike Heren 3V Nexus

  • Aanbieding!
  • -€ 230,00
Beachcruiser Run & Bike Heren 3V Nexus

Beachcruiser Run & Bike Heren 3V Nexus

Available now
Run & Bike
114-00003
Laatste items in voorraad
€ 129,00 € 359,00 -€ 230,00
Inclusief BTW

Stap in de wereld van ontspannen fietsen met de stijlvolle 26" Beachcruiser van Run & Bike. Ontworpen voor degenen die de ultieme fietservaring langs de kustlijn zoeken, brengt deze cruiser je in stijl naar je bestemming. Met zijn schitterende vormgeving en geavanceerde functies, staat de Run & Bike Beachcruiser garant voor een onvergetelijke fietservaring.

 

Soepele Rit met 3 Shimano Nexus Versnellingen

 

De Run & Bike Beachcruiser is uitgerust met het betrouwbare Shimano Nexus-versnellingssysteem, waarmee je eenvoudig tussen 3 versnellingen kunt schakelen. Of je nu de zachte bries langs de kust wilt voelen of de heuvels wilt verkennen, deze versnellingen zorgen voor een soepele, moeiteloze rit.

 

Comfortabele Rit op Brede Banden en Dubbelwandige Aluminium Velgen

 

De brede banden van de Run & Bike Beachcruiser bieden niet alleen een zachte en comfortabele rit, maar zorgen ook voor extra stabiliteit, zelfs op zanderige of oneffen ondergronden. De dubbelwandige aluminium velgen zorgen voor duurzaamheid en verminderen het risico op velgschade.

 

Of je nu op zoek bent naar een ontspannen fietstocht langs het strand, een boodschap wilt doen in stijl, of gewoon wilt genieten van de vrijheid van het cruisen, de Run & Bike 26" Beachcruiser staat klaar om aan al je behoeften te voldoen. Kies voor kwaliteit, stijl en comfort en maak van elke rit een avontuur.

Specificaties:

 

  • Deze fiets rijdt licht dankzij de brede 50mm 26" banden.

  • U fietst extra comfortabel met het brede stuur en het luxe zadel.

  • Dubbelwandige aluminium velgen

  • Frame 66cm

  • 3 Shimano Nexus versnellingen

Kleur
Grijs
Wielmaat
26"
Versnellings Type
Naaf
aantal versnellingen
3
Rem type
Remnaaf
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking