Beach Cruiser Run & Bike Herenfiets 6V
Beach Cruiser Run & Bike Herenfiets 6V

  • Aanbieding!
  • -€ 210,00
Beach Cruiser Run & Bike Herenfiets 6V
Beach Cruiser Run & Bike Herenfiets 6V

Beach Cruiser Run & Bike Herenfiets 6V

Available now
Run & Bike
114-00004
Op voorraad
€ 119,00 € 329,00 -€ 210,00
Inclusief BTW

Ontdek de ultieme vrijheid met de Run & Bike 26" Beachcruiser. Deze prachtige fiets combineert moeiteloos stijl en functionaliteit en biedt de perfecte metgezel voor wie ontspanning en avontuur zoekt. Uitgerust met eersteklas functies, waaronder 6 Shimano versnellingen, een handige voordrager, LED-verlichting, brede banden en dubbelwandige aluminium velgen, belooft deze fiets onvergetelijke ritten langs de kust.

 

Soepel Schakelen met 6 Shimano Versnellingen

 

Dankzij het geavanceerde 6-speed Shimano versnellingssysteem kun je moeiteloos schakelen, ongeacht de ondergrond. Of je nu rustig langs het strand peddelt of uitdagende heuvels bedwingt, deze versnellingen bieden de perfecte balans tussen comfort en prestatie voor een vlotte rit.

 

Comfortabel Cruisen op Brede Banden met Duurzame Velgen

 

De brede banden van de Run & Bike Beachcruiser bieden niet alleen een comfortabele rit, maar verbeteren ook de stabiliteit, zelfs op zanderige ondergronden. De dubbelwandige aluminium velgen zorgen voor duurzaamheid en verminderen het risico op velgschade. Deze fiets is gebouwd om lang mee te gaan en je vele kilometers rijplezier te bieden.

 

Of je nu ontspannen langs het strand wilt fietsen, boodschappen wilt doen met stijl of gewoon de vrijheid van cruisen wilt ervaren, de Run & Bike 26" Beachcruiser staat klaar om aan al je behoeften te voldoen. Kies voor kwaliteit, stijl en comfort en maak van elke rit een avontuur.

Specificaties:

 

  • Deze fiets rijdt licht dankzij de brede 50mm 26" banden.

  • U fietst extra comfortabel met het brede stuur en het luxe zadel.

  • Dubbelwandige aluminium velgen

  • Frame 66cm

  • 6 Shimano versnellingen

Kleur
Grijs
Wielmaat
26''
Extra Omschrijving 1
Herenfiets
Versnellingen
6
Versnellings Type
Derailleur
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking