Stadsfiets Uniek Padova 28 Dames N7
Stadsfiets Uniek Padova 28 Dames N7

  • Aanbieding!
  • -€ 300,00
Stadsfiets Uniek Padova 28 Dames N7
Stadsfiets Uniek Padova 28 Dames N7

Stadsfiets Uniek Padova 28 Dames N7

Available now
102-02742
Op voorraad
€ 495,00 € 795,00 -€ 300,00
Inclusief BTW

Ontmoet de ultieme metgezel voor jouw stadsavonturen: de Uniek Padova zwarte stadsfiets voor dames. Deze fiets is ontworpen met het oog op comfort, veelzijdigheid en stijl, zodat jij moeiteloos door de straten van de stad kunt cruisen terwijl je geniet van de rit.

 

Met zijn 7 Shimano Nexus-versnellingen met shifter biedt de Uniek Padova fiets je de mogelijkheid om soepel te schakelen en de juiste versnelling te kiezen, ongeacht de heuvels of vlakke wegen die je tegenkomt. Dit zorgt voor een moeiteloze en plezierige rijervaring, of je nu naar je werk gaat, boodschappen doet of gewoon geniet van een ontspannen fietstocht door de stad.

 

De geveerde voorvork van de Padova zorgt voor extra comfort, waardoor oneffenheden in de weg worden geabsorbeerd en je rit soepel blijft, zelfs op ruwe ondergronden. De V-brakes aan zowel de voor- als achterkant van de fiets bieden betrouwbare remprestaties, zodat je altijd veilig en snel tot stilstand kunt komen wanneer dat nodig is.

 

Met de geïntegreerde LED-verlichting ben je altijd goed zichtbaar, zelfs bij weinig licht, wat de veiligheid op de weg verhoogt. De achterdrager is perfect voor het vervoeren van je boodschappen of andere benodigdheden, terwijl de dichte kettingkast ervoor zorgt dat je kleding schoon blijft en dat er minimaal onderhoud nodig is.

 

De Uniek Padova zwarte stadsfiets combineert functionaliteit en elegantie in één pakket. Het strakke zwarte ontwerp geeft de fiets een moderne uitstraling die bij elke stadsomgeving past. Of je nu een doorgewinterde stadsfietser bent of gewoon op zoek bent naar een betrouwbare manier om je door de stad te verplaatsen, de Uniek Padova staat voor je klaar om je te helpen elke rit te omarmen met comfort en stijl. Ervaar het zelf en ontdek waarom deze fiets echt uniek is.

Maat
Kleur

Specificaties:

 

7 Shimano Nexus versnellingen

Wielen: 28"

Aluminium velgen

Frame maat: 43, 48 & 53cm

V-brakes voor en achter

LED-verlichting voor en achter

Geveerde voorvork

Achterdrager

Dichte kettingkast

Type/Model
Padova 28 Dames N7
Maat
43cm,48cm,53cm
Kleur
Zwart
7434006015059
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking