Overschoen Rhodini Hydrotec met rits zwart
Overschoen Rhodini Hydrotec met rits zwart

  • Aanbieding!
  • -€ 17,00
Overschoen Rhodini Hydrotec met rits zwart
Overschoen Rhodini Hydrotec met rits zwart

Overschoen Rhodini Hydrotec met rits zwart

Available now
509-00095
Op voorraad
€ 17,95 € 34,95 -€ 17,00
Inclusief BTW

De Rhodini Hydrotec overschoenen met rits tillen fietscomfort naar een hoger niveau door geavanceerde technologie te combineren met een doordacht ontwerp. Deze overschoenen, vervaardigd door het gerenommeerde merk Rhodini, zijn de ultieme keuze voor fietsers die streven naar optimale bescherming tegen de elementen zonder in te boeten aan stijl.

 

De Hydrotec overschoenen zijn gemaakt van state-of-the-art waterafstotend materiaal, waardoor ze een onmisbare metgezel zijn tijdens regenachtige ritten. Deze innovatieve stof biedt niet alleen bescherming tegen nattigheid, maar is ook ademend, waardoor vocht effectief wordt afgevoerd en je voeten droog en comfortabel blijven.

 

De ritssluiting aan de achterkant maakt het eenvoudig om de overschoenen snel aan en uit te trekken, terwijl de verstevigde ritsconstructie duurzaamheid en betrouwbaarheid garandeert. De nauwsluitende pasvorm van de overschoenen zorgt voor een gestroomlijnd profiel en minimaliseert luchtweerstand, wat vooral belangrijk is voor serieuze fietsers die topprestaties nastreven.

 

Of je nu door een stortbui fietst of jezelf wilt beschermen tegen opspattend water, de Rhodini Hydrotec overschoenen met rits bieden de perfecte combinatie van waterdichte bescherming en comfort. Kies voor Rhodini en ervaar hoogwaardige materialen en doordacht ontwerp, waardoor je met vertrouwen de elementen kunt trotseren tijdens elke fietsrit.

Maat
Kleur

Maat
S (37-38),M (39-41),L (42-44),XL (45),XXL (46-47),3XL (48)
Kleur
Zwart
7434005873834

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking