Kinderfiets Uniek 6S 24'' zwart/paars

  • Aanbieding!
  • -€ 120,00
Kinderfiets Uniek 6S 24'' zwart/paars

Kinderfiets Uniek 6S 24'' zwart/paars

Available now
105-02281
Op voorraad
€ 229,00 € 349,00 -€ 120,00
Inclusief BTW

Ontdek de Uniek 24" Kinderfiets: Perfectie in Beweging

 

De Uniek 24" kinderfiets is niet zomaar een fiets; het is een symbool van vrijheid, avontuur en plezier voor jonge fietsers overal. Met zijn strakke ontwerp en veelzijdige functies, is deze fiets de ultieme metgezel voor kinderen die de wereld op twee wielen willen verkennen.

 

Krachtige Prestaties:

Met 6 soepel schakelende versnellingen biedt de Uniek 24" kinderfiets een breed scala aan rijopties, waardoor jonge fietsers zich kunnen aanpassen aan verschillende terreinen en omstandigheden. Of het nu gaat om heuvelachtige paden of lange rechte wegen, deze fiets levert consistent krachtige prestaties voor een moeiteloze rijervaring.

 

Stijlvol Design:

Met een opvallend zwart en paars kleurenschema is de Uniek 24" kinderfiets een ware blikvanger op de weg. Het eigentijdse design wordt geaccentueerd door hoogwaardige afwerkingen en details, waardoor deze fiets niet alleen functioneel is, maar ook een statement maakt op het gebied van stijl.

 

Veiligheid Voorop:

Veiligheid is een topprioriteit bij de Uniek 24" kinderfiets. Uitgerust met v-brakes biedt deze fiets betrouwbare en responsieve remkracht, zelfs bij hogere snelheden. De toegevoegde reflectoren zorgen voor maximale zichtbaarheid, terwijl de verlichting op batterij ervoor zorgt dat je kind altijd goed zichtbaar is, ongeacht het tijdstip van de dag.

 

Comfort en Gemak:

Met een handige achterdrager en snelbinder biedt de Uniek 24" kinderfiets voldoende ruimte om persoonlijke spullen mee te nemen tijdens het rijden. Of het nu gaat om schoolboeken, een picknickmand of favoriete speelgoed, alles kan veilig worden vervoerd. Daarnaast wordt een beugelslot meegeleverd om de fiets veilig te vergrendelen wanneer deze niet in gebruik is.

 

Duurzame Kwaliteit:

Gemaakt met hoogwaardige materialen en vakmanschap, is de Uniek 24" kinderfiets ontworpen om lang mee te gaan. Deze fiets belooft niet alleen plezier en avontuur voor vandaag, maar ook voor vele jaren van rijplezier in de toekomst.

Type/Model
6S
Kleur
Zwart/paars
Wielmaat
24''
Versnellingen
6
7434005997905
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking