Kinderfiets Uniek 1S 24'' zwart/paars

  • Aanbieding!
  • -€ 130,00
Kinderfiets Uniek 1S 24'' zwart/paars

Kinderfiets Uniek 1S 24'' zwart/paars

Available now
105-02280
Op voorraad
€ 199,00 € 329,00 -€ 130,00
Inclusief BTW

Ontdek de Uniek 24" Kinderfiets: Een Mix van Stijl en Veiligheid

 

Met de Uniek 24" kinderfiets betreden jonge avonturiers de wereld van het fietsen met stijl en veiligheid als prioriteit. Ontworpen voor jonge fietsers die klaar zijn om de straten te verkennen, biedt deze fiets een combinatie van functionaliteit, comfort en trendy design.

 

Stijlvolle Uitstraling:

Deze 24" kinderfiets is een ware blikvanger dankzij het opvallende zwart en paars kleurenschema. Met zijn hedendaags design en levendige kleuren is deze fiets de perfecte metgezel voor jonge rijders die hun persoonlijke stijl willen uitdrukken tijdens hun avonturen op twee wielen.

 

Veiligheid Voorop:

Veiligheid is van het grootste belang, vooral bij kinderfietsen. Daarom is de Uniek 24" voorzien van verschillende veiligheidsvoorzieningen om gemoedsrust te bieden aan zowel ouders als kinderen. Met v-brakes hebben ze krachtige remmen die betrouwbaarheid en controle bieden, zelfs bij hogere snelheden. Daarnaast zijn er reflectoren rondom de fiets geplaatst voor optimale zichtbaarheid, zelfs bij weinig licht of duisternis. De verlichting op batterij zorgt ervoor dat je kind altijd goed zichtbaar is, ongeacht de omstandigheden.

 

Comfort en Gemak:

Om het rijden zo aangenaam mogelijk te maken, is deze kinderfiets uitgerust met een aantal handige functies. De achterdrager biedt ruimte om spullen mee te nemen, zoals een schooltas of een picknickmand voor een dagje uit. De snelbinder zorgt ervoor dat alles veilig op zijn plaats blijft tijdens het fietsen. Bovendien wordt een beugelslot meegeleverd, waardoor de fiets veilig kan worden vastgemaakt wanneer deze niet in gebruik is.

 

De Uniek 24" kinderfiets is de ideale keuze voor jonge avonturiers die op zoek zijn naar een combinatie van stijl, veiligheid en comfort. Of het nu gaat om dagelijkse ritten naar school of spannende ontdekkingstochten door de buurt, deze fiets staat klaar om de volgende generatie fietsers te inspireren.

Type/Model
1S
Kleur
Zwart/paars
Wielmaat
24''
Versnellingen
1
7434005996991
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking