HG Hardhout Ontgrijzer 0,5L
HG Hardhout Ontgrijzer 0,5L

HG Hardhout Ontgrijzer 0,5L

Available now
804-00238
Op voorraad
€ 4,89
Inclusief BTW

Nieuwe teak- of hardhouten tuinmeubels maar ook rotan tuinmeubels zien er altijd schitterend uit door de warme uitstraling. Maar als de meubels een seizoen in weer en wind hebben gestaan, heeft die prachtige uitstraling plaats gemaakt voor grauwheid. Langdurig schuren op hardhouten tuinmeubelen om deze grauwheid te verwijderen, is een onplezierige klus. 

Daarom is er voor uw gemak HG hardhout ontgrijzer ontwikkeld. Het maakt vergrijst en grauw geworden hardhouten tuinmeubelen in één eenvoudige behandeling weer blank en schoon. Hierna kan HG hardhout vernieuwer toegepast worden, om het hout te beschermen en de natuurlijke warme uitstraling terug te geven. HG hardhout ontgrijzer is ook toepasbaar op andere houtsoorten (bv. meranti, mahonie, vuren, etc.), rieten, rotan en/of bamboemeubelen.

Veiligheidsinformatie

 

Waarschuwingen (H-zinnen):

H319: Veroorzaakt ernstige oogirritatie. H400: Zeer giftig voor in het water levende organismen. EUH206: Let op! Niet in combinatie met andere producten gebruiken. Er kunnen gevaarlijke gassen (chloor) vrijkomen. H315: Veroorzaakt huidirritatie.

 

Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen):

P305+P351+P338: Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. P337+P313: Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen. P501: De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P280: Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen.

 

Volledig veiligheidsinformatieblad:

Klik hier voor de volledige veiligheidsfiche (pdf)

8711577190255

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking