HG Superkracht Toiletreiniger 0,5L
HG Superkracht Toiletreiniger 0,5L

HG Superkracht Toiletreiniger 0,5L

Available now
804-00084
Op voorraad
€ 7,30
Inclusief BTW

In elk toilet kan moeilijk verwijderbare aanslag ontstaan. Dergelijke probleemvervuiling zoals hardnekkige kalkaanslag, urinesteen of andersoortige slecht verwijderbare aanslag, doet zich niet alleen voor aan de binnenzijde van de toiletpot, maar ook in de hals van het toilet of onzichtbaar onder de rand. Zeker de vervuiling onder de rand zorgt er voor dat het toilet nooit echt hygiënisch schoon is, kan een muffe geur veroorzaken en vermindert ook nog eens de spoelwerking van het toilet.
De speciaal hiervoor ontwikkelde formule van HG super kracht toiletreiniger hecht zich maximaal aan het oppervlak van de toiletpot en zorgt voor een effectieve verwijdering van alle probleemvervuilingen. 
Spuit HG super kracht toiletreiniger in een vloeiende beweging diep onder de rand en in de toiletpot. Laat vervolgens de gel minimaal 20 - 30 minuten inwerken en borstel daarna de toiletpot goed schoon met een toiletborstel. Spoel tot slot het toilet door.

Veiligheidsinformatie

 

Waarschuwingen (H-zinnen):

H318: Veroorzaakt ernstig oogletsel. H412: Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. H314: Veroorzaakt ernstige brandwonden en oogletsel.

 

Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen):

P305+P351+P338: Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. P303+P361+P353: Bij contact met de huid (of het haar): verontreinigde kleding onmiddellijk uittrekken - huid met water afspoelen/afdouchen. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P301+P330+P331: Na inslikken: de mond spoelen -- GEEN braken opwekken. P280: Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen.

 

Volledig veiligheidsinformatieblad:

Klik hier voor de volledige veiligheidsfiche (pdf)

8711577094683

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking