HG Terrastegel Reiniger 1L
HG Terrastegel Reiniger 1L

HG Terrastegel Reiniger 1L

Available now
804-00226
Op voorraad
€ 9,15
Inclusief BTW

HG terrastegel reiniger is een sterk geconcentreerde reiniger die speciaal is ontwikkeld voor het reinigen van vuile, grauwe grind- en betontegels.
Maak de tegels goed nat en vergeet vooral de voegen niet. Veeg de plassen weg. Vermeng de inhoud van de fles met 4 liter water in een bak waar eenharde bezem inpast, bijvoorbeeld een afwasbakje. Doop de bezem in de bak en breng de vloeistof al schrobbend aan. Laat de vloeistof nu eerst enkele minuten inwerken. Dan nog even naschrobben en vóórdat de vloeistof opdroogt de tegels grondig met water afspuiten.

Veiligheidsinformatie

 

Waarschuwingen (H-zinnen):

H318: Veroorzaakt ernstig oogletsel. H314: Veroorzaakt ernstige brandwonden en oogletsel.

 

Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen):

P305+P351+P338: Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P301+P330+P331: Na inslikken: de mond spoelen -- GEEN braken opwekken. P280: Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen.

 

Volledig veiligheidsinformatieblad:

Klik hier voor de volledige veiligheidsfiche (pdf)

8711577189877

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking