Fietsbril Rhodini M2253B Zwart / Mat Rood

  • Aanbieding!
  • -€ 10,00
Fietsbril Rhodini M2253B Zwart / Mat Rood

Fietsbril Rhodini M2253B Zwart / Mat Rood

Available now
505-00115
Op voorraad
€ 12,95 € 22,95 -€ 10,00
Inclusief BTW

Maak je fietservaring compleet met de Rhodini Fietsbril, verkrijgbaar in de tijdloze kleuren zwart en rood. Deze bril combineert stijl en functionaliteit, waardoor je met vertrouwen kunt genieten van je fietstochten.

 

De Fietsbril is ontworpen met oog voor detail en comfort. Het lichtgewicht frame zorgt voor een perfecte pasvorm op je gezicht, zonder dat je last krijgt van hinderlijke drukpunten. Of je nu over hobbelige paden rijdt of in volle snelheid de weg op gaat, deze bril blijft stevig op zijn plaats zitten.

 

Dankzij de speciale coatings worden je ogen beschermd tegen schadelijke UV-stralen, terwijl hinderlijke schittering wordt verminderd en het contrast wordt verbeterd. Of je nu fietst in fel zonlicht of uitdagende weersomstandigheden, de Rodhini Fietsbril zorgt voor optimaal zicht in alle omstandigheden.

 

De combinatie van zwart en rood geeft deze bril een eigentijdse uitstraling. De zwarte frames met rode accenten geven je een stoere en gedurfde look, waarmee je zeker opvalt tijdens je fietsavonturen.

 

Of je nu een ervaren wielrenner bent of gewoon graag fietst, de Rhodini Fietsbril is de perfecte metgezel voor al je avonturen. Deze veelzijdige bril is niet alleen geschikt voor fietsen, maar ook voor andere buitenactiviteiten zoals hardlopen, wandelen en meer.

 

Kies vandaag nog voor de Rhodini Fietsbril en ervaar het verschil tijdens het fietsen. Met zijn opvallende zwart-rode kleuren, uitstekende prestaties en trendy design is deze bril de ideale keuze voor elke fietsliefhebber.

Kleur
Zwart / Mat Rood
7434006018005

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking