EFiets Tounis 36V-13Ah

  • Aanbieding!
  • -€ 1.096,00
EFiets Tounis 36V-13Ah

EFiets Tounis 36V-13Ah

Available now
101-01507
Op voorraad
€ 799,00 € 1.895,00 -€ 1.096,00
Inclusief BTW

Ontdek de toekomst van fietsen met de Tounis 28" elektrische fiets. Deze geavanceerde e-bike combineert technologie, stijl en prestaties om je fietservaring naar een hoger niveau te tillen. Of je nu op zoek bent naar een milieuvriendelijk alternatief voor woon-werkverkeer, of gewoon op zoek bent naar avontuurlijke ritten in het weekend, de Tounis is de ideale metgezel.

 

Krachtige Prestaties:

Dankzij de krachtige 36 volt - 500 watt lithium accu ben je verzekerd van indrukwekkende prestaties en uithoudingsvermogen. De Tounis e-bike is gebouwd om je moeiteloos door heuvelachtig terrein te loodsen en lange afstanden af te leggen zonder enige inspanning.

 

Soepele Versnellingen:

Met het Shimano 6-versnellingssysteem kun je de controle behouden over je rit, ongeacht het terrein. Schakel naadloos tussen versnellingen en pas je snelheid aan je voorkeuren aan, zodat je altijd in de juiste versnelling fietst.

 

Comfortabele Rit:

Dankzij de geveerde voorvork van de Tounis e-bike geniet je van een soepele en comfortabele rit, zelfs op hobbelige wegen. Voel de trillingen van de weg verminderen terwijl je ontspannen fietst.

 

Veilige Remkracht:

Met V-brakes kun je altijd vertrouwen op betrouwbare en directe remkracht. Of je nu in de stad fietst of in de natuur, deze remmen zorgen voor een veilige stop, ongeacht de omstandigheden.

 

Intuïtieve Bediening:

Het heldere LED-display van de Tounis geeft je inzicht in je snelheid, batterijstatus en gereden afstand. Met de gebruiksvriendelijke bedieningselementen kun je de ondersteuningsniveaus aanpassen en de fietsprestaties naar wens afstemmen.

 

Krachtige Achterwielmotor:

De Tounis e-bike is uitgerust met een krachtige achterwielmotor die zorgt voor vlotte acceleratie en indrukwekkende klimprestaties. Geniet van een duurzame en stille motor die je in staat stelt om overal te komen waar je maar wilt.

 

Kies voor de Tounis 28" elektrische fiets en ontdek de ultieme vrijheid van fietsen met elektrische ondersteuning. Of je nu door de stad rijdt of de natuur verkent, deze e-bike zal je rit transformeren in een plezierige en moeiteloze ervaring. Ervaar het zelf en laat de Tounis je begeleiden op je volgende avontuur op twee wielen.

Specificaties:

 

Versnellingen Shimano: 6 met derailleur

Remmen: V-brakes voor en achter

Motor: 36V/250 Watt, ingewerkt in het achterwiel

Accu: Li-ion 36V 13Ah, afneembaar onder bagagedrager

Actieradius accu: ongeveer 120km in ideale omstandigheden

Traploze ondersteuning door middel van computer op het stuur

Wielmaat: 28”

Verende voorvork

Banden met zijreflectie

Verstelbare stuurpen

Verstelbare zadelpen

28" Verhoogde velgen

Type/Model
28" Alloy Frame 6 Speed Shimano 36V
7434006016087
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking