Fiets Leasing bij ITEK - Fietsplan

Vermijd files en voel je fitter dan ooit. De voordelen van fietslease voor werknemers zijn eindeloos. Bij ITEK vind je altijd een fiets die bij je past.

Het plezier van fietslease

Op de fiets naar het werk. Steeds meer mensen doen het. Het leasen van een fiets is voor zowel werkgevers als werknemers fiscaal aantrekkelijk. Om nog maar te zwijgen over de gezondheidsvoordelen. Fietsende werknemers zijn fitter en minder vaak ziek. Lease je nieuwe fiets via ITEK, dan kies je voor gemak en expertise. Heeft je fiets garantiereparatie nodig? Of is het tijd voor een servicebeurt? 

We helpen je snel en vakkundig in een van onze winkels.

Kom langs voor advies

De voordelen van een leasefiets

Hoewel het leasebedrag wordt berekend over de adviesprijs van de fiets, is het aanzienlijk voordelig als je op een leasefiets naar je werk gaat. En van filerijden is geen sprake meer. Misschien ben je op de fiets zelfs eerder op je werk dan met de auto. Natuurlijk kan je de fiets ook in je vrije tijd gebruiken, ter ontspanning of voor je ritten naar de supermarkt. Het belangrijkste voordeel van ITEK is het brede aanbod e-bikes, transportfietsen, speed pedelecs en sportieve fietsen. Er is altijd een fiets die bij je past!

Bekijk ons aanbod E-Bikes

Onze Leasepartners

Ben je werknemer? Vraag je werkgever met welke leasemaatschappijen wordt samengewerkt.
Leasemaatschappijen bieden verschillende voorwaarden, dus het is belangrijk dat je weet welke voor jou gelden als je bij ons naar een fiets op zoek gaat. 
Als alles rond is sluit je een contract af met de geselecteerde leasemaatschappij.
Heb je vragen over hoe het werkt? Stuur ons gerust een bericht of kom langs in onze winkels.
Ook als je werkgever bent zijn we graag tot je dienst

Via ITEK kunnen reguliere werknemers en werknemers van de Vlaamse Overheid een fiets leasen via onze partner o2o Bicycle Leasing.

ITEK staat gekend voor een zeer uitgebreide fietskeuze met meer dan 1000 verschillende fietsen en een op maat gemaakt servicepakket waarmee fietsers volledig ontzorgd worden.

Wat is fietsleasing gemakkelijk met o2o!

Dankzij de nieuwe wetgeving kunnen personeelsleden vrijwillig - én fiscaal voordelig - vakantiedagen, een deel van hun eindejaarstoelage of fietsvergoeding inruilen voor fietsmobiliteit.

Fietsleasing voor werknemers da's zo gemakkelijk

Of je nu houdt van een handige bakfiets, snelle speed pedelec of blitse racefiets, met de fiets ervaar je een ultiem vrijheidsgevoel! En het is exact die vrijheid die we doortrekken in ons aanbod. Daarbovenop begeleiden onze digitale tools je stap voor stap in de zoektocht naar dat ultieme droomexemplaar en profiteer je van een pak voordelen. Zo kan jij volop genieten van dat ontspannende tochtje naar het werk of die schilderachtige rit met vrienden en familie tijdens het weekend.

Smeer je kuiten al maar in!

https://www.o2o.be/nl/

De voordelen van leasen bij Cyclis (België)

Een fiets leasen via je werkgever is fiscaal voordelig. Wij ontzorgen je volledig zodat je met veel plezier kan fietsen, zowel naar het werk als in je vrije tijd. Benieuwd naar de voordelen van fietsleasing voor werkgevers? Ontdek waarom een fietsleaseplan interessant is.

Fiets zorgeloos dankzij ons all-in-leasepakket
Inbegrepen: schade- en diefstalverzekering, onderhoudsbudget, pechbijstand en een extra jaar garantie.

Persoonlijke service & verregaande digitalisering
Raadpleeg alle gegevens over je leasefiets in onze My.Cyclis-tool of via je Apple/Google Wallet. We zijn ook 24/7 bereikbaar.

Wij zorgen voor een vervangfiets!
Kan je helaas een tijdje geen gebruik maken van je leasefiets door bv. schade? Wij zorgen als enige leasemaatschappij ervoor dat je fietsplezier gegarandeerd is.

Leuk cadeau voor iedere fietser
Zodra je jouw droomfiets besteld hebt kan je een tof geschenk aanvragen.

Fietsleasing is fiscaal voordelig
Je ruilt een stuk van je brutobudget in voor de leasefiets. Hierdoor ontvang je een mooi nettovoordeel. Bereken hier de prijs van je droomfiets.

https://www.cyclis.be/

Dé leasefiets provider van Nederland.

De meest flexibele en complete aanbieder voor zakelijk fietsen.

Wij maken het leasen van een fiets heel eenvoudig. Jij kiest zelf per medewerker voor de duur van het leasecontract en onze scherpe tarieven zijn all-in, dus inclusief onderhoud, pechhulp én verzekering. Nergens vind je het flexibeler of completer. Extra voordeel: bij ons vind je alle fietsregelingen onder één dak. Wij zijn het zusje van FiscFree®, Nationale Fietsprojecten en Trappers. Dat maakt dat wij je tot in detail kunnen adviseren over alles fiscale fietsregelingen en precies weten hoe we je het leven een stuk makkelijker kunnen maken.

Wil jij meer weten over onze leasefietsmogelijkheden?

https://www.nfpfietslease.nl/

Lease a Bike België - Voordelig en duurzaam

Meer en meer bedrijven zorgen dat hun werknemers een fiets kunnen leasen. Dat kan zowel voor elektrische fietsen als voor andere type fietsen zoals stadsfietsen of zelfs bakfietsen. Het leasen van een fiets is heel voordelig: je kan er namelijk tot wel 40% mee besparen. Wil je weten hoeveel fietsleasing kost en welk voordeel je hebt?
Bereken het gemakkelijk met onze handige calculator op onze website.

https://www.lease-a-bike.be/

HET FIETSPLAN ANNO  2024

Fiscaal voordelig op de fiets naar het werk

Een fietsplan kun je zien als stimuleringsregeling voor fietsen naar het werk. Werkgevers die dit hun medewerkers aanbieden doen dit vaak vanuit hun vitaliteitsbeleid of met een duurzaam motief. Ook parkeerproblematiek kan een aanleiding zijn. Het komt erop neer dat medewerkers via hun werkgever met belastingvoordeel een nieuwe fiets kunnen kopen. In het geval van een elektrische fiets scheelt dat al snel wat geld. Niet gek dat medewerkers de fiets als meest gewaardeerde secundaire arbeidsvoorwaarde zien. Maar ook als werkgever bespaar je met een fietsplan. Je keert namelijk minder brutoloon uit. Loon, waarover je gemiddeld 18% aan sociale lasten betaalt.

Fietsen met voordeel!

Biedt jouw werkgever een fietsplan aan? Dan heb jij geluk! Een fiets behoort namelijk tot de meest favoriete secundaire arbeidsvoorwaarden! Met een fietsplan kun je een nieuwe (elektrische) fiets aanschaffen met belastingvoordeel. En dat voordeel is gemiddeld wel 40%. Het mooie is dat dit belastingvoordeel ook geldt voor een verzekering en/of Nationale Fietsbonnen voor onderhoud.

Een nieuwe fiets kun je uitzoeken bij een erkende rijwielhandelaar. In Nederland werken wij samen met ruim 2.800 fietsenwinkels, dus je vindt er altijd wel ééntje in de buurt. 

https://www.nationalefietsprojecten.nl/

Waarom FiscFree® goed is voor jou

Als je werkt, dan ben je blij als jouw werkgever FiscFree® aanbiedt. Met FiscFree® kan jij producten kopen waarop je minder belasting hoeft te betalen. Dat betekent dat je meer geld overhoudt om andere leuke dingen te doen!

Dankzij FiscFree® kan jij producten kopen met gemiddeld 40% belastingvoordeel. Je kan bijvoorbeeld een fiets kopen via je werk, zodat je lekker kan fietsen naar het werk, stad of naar de speeltuin. Of misschien wil je wel een lekkere verse maaltijd op tafel, daar krijg je ook belastingvoordeel op! En als jij van sporten houdt, kan je zelfs een abonnement nemen op de sportschool en daar ook belastingvoordeel op krijgen. En heb jij al eens gedacht aan het hebben van een laptop? Daar kan je ook korting op krijgen!

Je mag zelf bepalen welke producten jij wilt kopen en het is helemaal aan jou en jouw werkgever om hier samen over te beslissen. Dus geniet ervan en maak gebruik van alle voordelen die FiscFree® biedt!

Alle voordelen op een rijtje:
- Schaf met gemiddeld 40% voordeel de nieuwste producten aan
- Ruime keuze uit aantrekkelijke producten
- Via je werkgever geregeld: dús betrouwbaar

https://www.fiscfree.nl/

Een fiets van de zaak is méér dan alleen fietsen

Bedrijfsfietsen Nederland is gespecialiseerd in het organiseren en implementeren van bedrijfsfiets plannen. Wij bieden bedrijven en overheid de mogelijkheid om zonder rompslomp een op maat gesneden en fiscaal aantrekkelijk bedrijfsfietsplan te starten.

Met het BFN fietsplan schaffen werknemers met fiscaal voordeel een nieuwe fiets van de zaak aan. Door tijdelijke verlaging van het brutoloon loopt het voordeel op tot maximaal 52%!

https://www.bedrijfsfietsennederland.nl/

De Nationale Fietsbon

Iedereen gaat wel eens op de fiets naar het werk, maakt een tocht in het weekend, fietst in de buurt of kiest voor een avontuurlijke fietsvakantie in binnen- of buitenland. Als je goed nadenkt kom je snel tot de conclusie: bijna iedereen fietst! En juist dat maakt de bon zo aantrekkelijk voor zowel medewerkers, werkgevers als rijwielhandelaren. De Nationale Fietsbon is niet alleen dé bon in Nederland voor fietsers, maar ook uniek in zijn soort.

Waarvoor de Nationale Fietsbon gebruiken?

Alles wat met de fiets te maken heeft, kan je betalen met de Nationale Fietsbon. Niet alleen het onderhoud of reparatie van je fiets, maar ook fietsaccessoires, zoals bijvoorbeeld een extra slot, reparatieset of een kinderzitje. De Nationale Fietsbon is maar liefst drie jaar geldig.

https://www.nationalefietsprojecten.nl/nationale-fietsbon

Enkele voorbeelden ...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking