Bestway Skimmer
Bestway Skimmer
Bestway Skimmer
Bestway Skimmer

Bestway Skimmer

Available now
700-00062

Met de Bestway Pool Surface Skimmer besteed je minder tijd aan het schoonmaken van je bovengrondse zwembad en meer tijd om ervan te genieten.

Inhang skimmer van duurzame en corrosiebestendig kunststof. Voor bevestiging aan de binnenwand. Past bij filterpompen van 2,0 m³/u of hoger. Geschikt voor opbouwbaden, zowel de opblaasbare als de stalen frame baden. Niet voor stalen wand baden.

De Bestway Pool Surface Skimmer is de beste manier om vuil uit uw bovengrondse zwembad te verwijderen en de oppervlakte skimmer over de wand van het zwembad te haken, vlakbij de aanzuigopening. Direct nadat het aan de filterpomp is bevestigd, begint het weg te spoelen. Het heeft een verstelbare montagebeugel zodat het kan worden verplaatst zodat het past bij de waterlijn van het zwembadoppervlak. Onderhoud voor deze skimmer is eenvoudig. Maak de skimmer leeg wanneer deze vol raakt en maak indien nodig schoon. De skimmer is gemaakt van corrosiebestendig kunststof, zodat hij zelfs de meest veeleisende zwembadchemicaliën aankan.

Helpt bladeren en puin te vangen voordat ze naar de bodem van het zwembad zinken met de Bestway Pool Surface Skimmer

Duurzaam en corrosiebestendig kunststof

Monteer op de zwembadwand om drijvende bladeren of ander vuil op te zuigen

Bevestig aan de filterpomp voor automatisch afromen

Makkelijk schoon te maken

6942138948400

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking