Worteldoek Unifloral 5 X 1m
Worteldoek Unifloral 5 X 1m

  • Aanbieding!
  • -€ 2,04
Worteldoek Unifloral 5 X 1m
Worteldoek Unifloral 5 X 1m

Worteldoek Unifloral 5 X 1m

Available now
Unifloral
604-00510
Op voorraad
€ 2,95 € 4,99 -€ 2,04
Inclusief BTW

Een worteldoek van Unifloral is een uitstekende keuze voor tuinders die hun planten willen beschermen tegen onkruid en andere ongewenste planten.

 

Dit worteldoek (5x1m) is gemaakt van duurzaam en hoogwaardig materiaal dat bestand is tegen slijtage en scheuren. Het is een effectieve barrière die voorkomt dat onkruid en andere planten groeien en zich verspreiden in de tuin. Dit zorgt ervoor dat uw planten de juiste voedingsstoffen, water en lucht krijgen om gezond te blijven en goed te groeien.

 

Het worteldoek van Unifloral is ook eenvoudig te gebruiken. Het kan gemakkelijk op de grond worden gelegd en met pennen of andere bevestigingsmiddelen worden vastgezet. Het doek is bovendien eenvoudig op maat te knippen of te snijden, waardoor het perfect past in uw tuin of bloembedden.

 

Het worteldoek is ook ademend, waardoor water en lucht vrij door het doek kunnen stromen. Dit zorgt ervoor dat de grond onder het doek niet uitdroogt en de wortels van uw planten voldoende zuurstof krijgen om te groeien en te bloeien.

 

Tot slot is het worteldoek van Unifloral weerbestendig en kan het zowel in de zomer als in de winter buiten blijven liggen zonder te scheuren of te vervagen. Dit maakt het een kosteneffectieve oplossing voor tuiniers die op zoek zijn naar een duurzame manier om hun planten te beschermen en hun tuin te onderhouden.

 

Dit worteldoek meet 5 x 1m.

Maat
5 X 1M
7434005466425

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking