Sinds het ontstaan van Itek in 1999 zijn reeds meer dan 3 miljoen tevreden klanten onze kassa’s gepasseerd. En dat aantal stijgt nog iedere dag. U komt als klant van Itek steeds op de eerste plaats. Dit zorgt voor een sterke vertrouwensband tussen Itek en ons cliënteel. Wij zijn pas tevreden als ook de klant tevreden is! Enkel op deze manier is een succesverhaal zoals dat van Itek mogelijk.
 
Bij Itek begrijpen we zeer goed dat u uw nieuwe aankoop eerst eens even wil bekijken. Vandaar dat u bij ons dan ook 14 dagen de tijd krijgt om uw webshop-aankoop eens grondig te inspecteren, zodat u zelf kan vaststellen welke oerdegelijke kwaliteit wij leveren. In het uitzonderlijke geval dat uw aankoop toch net niet dat is wat u zocht kan u uw ongebruikt artikel terugzenden en betalen wij u uw geld terug.
 
U heeft een tijdje geleden iets bij ons gekocht en u ondervindt nu een probleempje met uw product ? Dan heeft u geluk bij een ongeluk ! Want Itek draagt zijn service hoog in het vaandel. In onze 9 servicepunten, gelegen bij onze vestigingen in België en Nederland, staat een gespecialiseerd team van techniekers klaar om u van uw probleem te verlossen ! U vindt de lijst van onze servicepunten hier. Om zeker te zijn dat u snel geholpen zal worden kan u ook steeds een telefoontje plegen om een afspraak te maken. Terwijl u dan de adembenemende mooie artikelen in onze winkel gaat bewonderen, of een kopje koffie drinkt in ons koffiehoekje, herstelt ondertussen ons serviceteam uw artikel !
 
 
U bent niet overtuigd van uw webshop-aankoop ? U had toch net wat andere verwachtingen ? Geen probleem ! U stuurt uw ongebruikt artikel in goede staat terug naar Itek en wij betalen u de waarde van het artikel gewoon terug !
 
Wij geven 2 jaar garantie op al onze artikelen. Wanneer er iets mis is met uw product neemt uw contact op met onze klantendienst of gaat u naar één van onze vestigingen.
Klanttevredenheid is zeer belangrijk voor ons. Wanneer u dus een artikel ontvangen heeft met een productiefout zullen wij uiteraard al het nodige doen om dit kosteloos te vervangen.
 
Itek bestaat reeds sinds 1999 en sindsdien is ons netwerk uitgegroeid tot 10 shoppingcentra verspreidt over België en Nederland. En ons netwerk groeit nog steeds ! Dergelijk succesverhaal is enkel mogelijk wanneer er een grote klanttevredenheid is. Breng ons zeker eens een bezoekje en maak persoonlijk kennis met de Itek Vibe !
 
 
Op onze klantenservice zit een gespecialiseerd team waar u voor al uw vragen terecht kan. Wij staan meer dan 80 uur per week ter beschikking om uw vragen per mail of per telefoon te beantwoorden. U wilt wat informatie over een grasmaaier die in promotie staat, of u hebt de fiets van uw dromen gezien maar u twijfelt over de maat ? Geen probleem ! Contacteer onze klantendienst via klantendienst@itek.be of op het nummer 0032 11 56 66 67 en wij helpen u met plezier verder.
 
Itek is erkend verdeler van diverse topmerken. Een greep uit ons assortiment: