Vouwfiets Tounis Foldy Mat Zwart 6V

  • Aanbieding!
  • -€ 100,00
Vouwfiets Tounis Foldy Mat Zwart 6V

Vouwfiets Tounis Foldy Mat Zwart 6V

Available now
108-00066
Op voorraad
€ 199,00 € 299,00 -€ 100,00
Inclusief BTW

Maak kennis met de Tounis 20" vouwfiets - jouw perfecte metgezel voor zowel stedelijke avonturen als snelle ontsnappingen naar de natuur. Met zijn 6 soepel schakelende Shimano versnellingen, handige vouwsysteem, achterdrager en stijlvolle matzwarte afwerking, biedt deze vouwfiets een ultieme combinatie van functionaliteit, prestaties en stijl.

 

Slimme Mobiliteit: De Tounis vouwfiets is ontworpen voor de moderne reiziger. Met zijn eenvoudig inklapbare frame kun je moeiteloos van deur tot deur reizen. Of het nu gaat om woon-werkverkeer, een spontane stadsverkenning, of een weekendje weg, deze vouwfiets past naadloos in je drukke levensstijl. Dankzij de compacte afmetingen kun je hem gemakkelijk in de kofferbak van je auto meenemen, in de trein of bus meenemen en zelfs onder je bureau op het werk opbergen.

 

Soepele Versnellingen: Met 6 Shimano-versnellingen kun je altijd de juiste versnelling kiezen, ongeacht het terrein. Schakel moeiteloos tussen hellingen en vlakke wegen, waardoor je rit aangenaam en efficiënt blijft. Of je nu snel wilt cruisen of comfortabel wilt trappen, de Tounis vouwfiets past zich aan jouw behoeften aan.

 

Handige Achterdrager: Of je nu boodschappen doet in de stad of je uitrusting meeneemt voor een picknick, de ingebouwde achterdrager biedt voldoende ruimte om je spullen veilig te vervoeren. Het maakt de fiets nog veelzijdiger en praktischer.

 

Elegantie in Mat Zwart: De Tounis vouwfiets is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. De matzwarte afwerking geeft hem een moderne en verfijnde uitstraling. Of je nu in een formele outfit naar het werk gaat of in vrijetijdskleding door de stad zoeft, deze fiets laat je er altijd goed uitzien.

Type
Foldy
Kleur
Zwart
Wielmaat
20"
Versnellings Type
Derailleur
aantal versnellingen
6
merk
Tounis
Rem type
V-brake
Soort
Vouwfiets
Geslacht
Unisex
frame materiaal
Staal
Bagagedrager
Achter
Spatbord
Voor/Achter
Lichten
Voor/Achter
7434005781702

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking