Vouwfiets Tounis Foldy Zilver
Vouwfiets Tounis Foldy Zilver

  • Aanbieding!
  • -€ 110,00
Vouwfiets Tounis Foldy Zilver
Vouwfiets Tounis Foldy Zilver

Vouwfiets Tounis Foldy Zilver

Available now
108-00065
Op voorraad
€ 159,00 € 269,00 -€ 110,00
Inclusief BTW

Met de grijze Tounis 20" vouwfiets ben je klaar voor moeiteloos reisplezier. Deze fiets biedt een snelle en eenvoudige opvouwmogelijkheid, een handige achterdrager en betrouwbare V-brakes, en is ontworpen om je fietservaring zo gemakkelijk en handig mogelijk te maken.

 

Eenvoud en Efficiëntie: De Tounis vouwfiets staat voor eenvoudige mobiliteit. Het eenvoudig opvouwbare frame maakt de fiets ideaal voor ritten van deur tot deur. Of je nu naar je werk pendelt, de stad verkent of een weekendje weg gaat, deze vouwfiets past perfect in jouw drukke levensstijl. Dankzij zijn compacte formaat neem je hem gemakkelijk mee in de auto, op de trein of bus, of berg je hem netjes op onder je bureau op het werk.

 

Betrouwbaarheid: Met één versnelling biedt de Tounis vouwfiets een betrouwbare, onderhoudsvriendelijke rit. Het is de ideale keuze voor stedelijke omgevingen, waar eenvoud en efficiency de boventoon voeren. Stap op en fiets met vertrouwen.

 

Handige Achterdrager: Of je nu boodschappen doet of bagage meeneemt voor een uitje, de ingebouwde achterdrager biedt voldoende ruimte voor al je spullen. Dit maakt de fiets bijzonder veelzijdig en praktisch.

 

Veilige Ritten met V-Brakes: De Tounis vouwfiets is uitgerust met V-brakes voor betrouwbare remkracht. Deze remmen zorgen voor een veilige rit, met responsieve stopkracht en gemoedsrust tijdens al je verplaatsingen.

 

Stijlvol en Compact: De Tounis vouwfiets combineert functionaliteit met een stijlvol ontwerp. Of je nu in formele kleding naar je werk gaat of in vrijetijdskleding door de stad fietst, deze fiets voegt een vleugje elegantie toe aan je reis.

Kleur
Zilver
Wielmaat
20"
aantal versnellingen
1
7434005780798

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking