Tuinset Dallas 4
Tuinset Dallas 4
Tuinset Dallas 4
Tuinset Dallas 4
Tuinset Dallas 4
Tuinset Dallas 4

Tuinset Dallas 4

Available now
254
Op voorraad
Adviesprijs: € 830,00
€ 165,00
Inclusief BTW

Tuinset Dallas 4 bestaat uit 1 tafel 'Rattan' en 4 stoelen 'Indiana'.

 

De kunststof tuinset is een stijlvolle en praktische toevoeging aan elke buitenruimte. Deze set bestaat uit een vierkante tafel en vier stapelbare stoelen en biedt voldoende zitruimte voor een gezellige bijeenkomst met vrienden en familie.

 

De tafel is van stevig kunststof en heeft een stabiel onderstel dat ervoor zorgt dat de tafel stevig op zijn plaats blijft staan. De tafel is groot genoeg om comfortabel vier personen te accommoderen en is ideaal voor een heerlijke maaltijd in de buitenlucht.

 

De stoelen zijn stapelbaar en bieden daardoor veel ruimtebesparing wanneer ze niet worden gebruikt. Ze zijn gemaakt van duurzaam kunststof en zijn zeer eenvoudig te reinigen. De stoelen hebben een comfortabele zit en zijn ontworpen om een goede ondersteuning te bieden, zodat u lange tijd comfortabel kunt zitten.

 

De set is UV- en weerbestendig en kan het hele jaar door buiten blijven staan. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over het opbergen van de meubels tijdens slechte weersomstandigheden.

 

Afmetingen tafel: 80 X 80 X 74Cm

7434005954946

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking