Tuinset Lisa Teak
Tuinset Lisa Teak

Tuinset Lisa Teak

Available now
249
Op voorraad
Adviesprijs: € 1.130,00
€ 279,00
Inclusief BTW

Tuinset Lisa in teakhout.

Deze set bestaat uit 1 tafel Lisa en 4 stoelen Lisa. De vouwtafel Lisa heeft een sterk blad en is een zeer degelijke stabiele tafel die overal geplaatst kan worden en komt natuurlijk het beste tot zijn recht met de 4 bijbehorende Lisa vouwbare bistrostoelen. Breng de juiste ambiance op het terras, wintertuin en serre of gebruik deze set gewoon om aan te werken
.

Deze mooie vouwstoelen en tafel vormen het ideale setje om gezellig aan te tafelen in uw tuin! Ze zijn zeer stevig en eenvoudig op te bergen.


Teak is bij uitstek de meest gebruikte houtsoort voor buitenmeubilair. Het is een exotisch hardhout met een hoog rubber- en oliegehalte, waardoor het erg lang meegaat en buiten gebruikt kan worden zonder extra behandeling. Onbehandeld teakhout zal door inwerking van water en zonlicht een mooi zilvergrijze patina krijgen. Door de hoge kwaliteit teak die wij selecteren, zal dit op een mooie, gelijkmatige manier gebeuren. Wil je echter de oorspronkelijke kleur behouden, dan bestaan hiervoor een aantal producten.

7434005953994

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking