Gardena Plant- En Bodem Handschoen
Gardena Plant- En Bodem Handschoen
Gardena Plant- En Bodem Handschoen
Gardena Plant- En Bodem Handschoen
Gardena Plant- En Bodem Handschoen
Gardena Plant- En Bodem Handschoen

Gardena Plant- En Bodem Handschoen

Available now
705-00213
Op voorraad
€ 10,50
Inclusief BTW

Deze plant- en bodemhandschoenen geven speciale bescherming voor veeleisende taken en bij vocht. De antislip en waterafstotende latex coating op de handpalmen en vingertoppen bieden een perfecte grip tijdens het werk. Het latex materiaal zorgt ervoor dat uw handen droog en schoon blijven, zelfs bij het planten in vochtige bodems. De versterkingen op de vingertoppen beschermen tegen vuil en vocht waarbij het contactgevoel met planten en grond behouden is. De speciale stofselectie en de elastische gebreide materiaal garanderen een perfecte pasvorm, draagcomfort en ademend vermogen.

Maat

GARDENA Planthandschoenen bieden een extra bescherming voor de zwaardere tuinklussen. De anti-slip waterafstotende latex coating op de handpalm en vingertoppen bieden een perfecte grip tijdens het werken. Door de latex coating blijven uw handen droog en proper, zelfs bij het werken in vochtige grond. De versterkte vingertoppen bieden alsnog de nodige gevoeligheid voor het delicate werk. Deze materiaalkeuze biedt door zijn elasticiteit en luchtdoorlatendheid het perfecte draagcomfort. Zweterige handen behoren dus tot het verleden!

 

  • Niet-giftige materialen: GARDENA kwaliteit betekent gebruik van niet-giftige materialen. Alle gebruikte materialen garanderen aangenaam draagcomfort en duurzaamheid.

 

  • Optimaal draagcomfort: Door de hoge eisen aangaande draagcomfort en duurzaamheid biedt GARDENA u handschoenen aan in luchtdoorlatende materialen en versterkte vingertoppen die geen kans geven aan zweterige handen.

 

  • Veiligheid: De geselecteerde, duurzame materialen en de verstevigde vingertoppen bieden een uitstekend gevoel en een optimale bescherming tijdens het beplanten of het uitvoeren van andere tuinklussen.

 

  • Modern, aantrekkelijk design: De planthandschoenen zijn niet enkel zeer functioneel maar bieden ook een aantrekkelijk design en perfecte pasvorm. Structuren, vormen en kleuren in perfecte harmonie.

 

  • Overtuigende functionaliteit: De waterafstotende anti-slip-coating garaderen droge propere handen bij het beplanten van vochtige grond en biedt een uitstekende grip bij het werken met tuingereedschap.


Maat
S,M,L,XL
4078500051736

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking