Mand Cordo Voering Bakkersmand Bloem
Mand Cordo Voering Bakkersmand Bloem

Mand Cordo Voering Bakkersmand Bloem

Available now
218-00686
Op voorraad
Adviesprijs: € 8,50
€ 4,00
Inclusief BTW

De voering is bedoeld om de oorspronkelijke voering van een Cordo bakkersmand te vervangen. Wanneer de voering in de mand erg vies is geworden of is versleten, is het wel zo fijn als er een nieuwe in kan. Deze voering is dezelfde voering die oorspronkelijk bij de bakkersmand zat: roze met bloemetjes.


*De voering kan uit de mand worden genomen en is wasbaar. Het is dus niet nodig om gelijk een nieuwe te kopen wanneer de voering vies is geworden.

  • Afmetingen: 48 x 34 x 26 cm

  • Inhoud: 42 liter

  • Gewicht voering: 200 gram


Cordo hoort bij het bedrijf AGU, een grote speler op de internationale markt als het om fietsen gaat. De producten hebben een goede naam door hun uitstekende kwaliteit en Cordo loopt voorop in de ontwikkeling van praktische details en nieuwe producten. Het comfort van de fietser is het belangrijkst. In de afwerking is bij een Cordo product werkelijk aan alles gedacht. De producten worden voordat ze in de winkels belanden getest en zo nodig verbeterd. Ook aan het uiterlijk is veel aandacht besteed. Cordo producten, bijvoorbeeld de fietstassen, zijn dan ook vaak trendsetters door hun modieuze uiterlijk.

8717565226227
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking