Aluminium vouwstoel

  • Aanbieding!
  • -€ 25,00
Aluminium vouwstoel

Aluminium vouwstoel

Available now
609-00010
Op voorraad
€ 39,95 € 64,95 -€ 25,00
Inclusief BTW

Deze aluminium vouwstoel met 7 standen is de perfecte keuze voor mensen die houden van comfort en gemak. Of je nu gaat kamperen, een stranddag hebt gepland of gewoon lekker in de tuin wilt zitten, deze stoel is een ideale metgezel voor al je activiteiten buitenshuis.

 

Met zijn lichte gewicht en compacte formaat is deze stoel gemakkelijk mee te nemen en op te bergen. Het duurzame aluminium zwart gepoedercoat frame zorgt voor stevigheid en stabiliteit, terwijl de ademende mesh-stof zorgt voor een aangenaam zitcomfort. De armleuningen bieden extra comfort en ondersteuning van de armen.

 

De stoel heeft zeven verschillende standen, zodat je hem precies kunt aanpassen aan je gewenste zitpositie. Of je nu wilt zitten, ontspannen of zonnen, deze stoel biedt je altijd de perfecte positie.

 

De inklapbare functie maakt deze stoel ook zeer handig om op te bergen en mee te nemen. Ingeklapt neemt de stoel zeer weinig ruimte in beslag en past hij gemakkelijk in de achterbak van je auto, kofferbak, of bergkast.

Kenmerken:

 

Materiaal stoel: gepoedercoat aluminium frame en textiel zitting en rugsteun
Weerbestendig
Rugleuning in 7 posities verstelbaar
Maximaal belastbaar: 110 kg,
Afmetingen: 55x85x150cm,
Kleur: Zwart

8719987440731

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking