Stadsfiets Uniek Dames 6V 28'' mat zwart

  • Aanbieding!
  • -€ 204,00
Stadsfiets Uniek Dames 6V 28'' mat zwart

Stadsfiets Uniek Dames 6V 28'' mat zwart

Available now
102-02707
Op voorraad
Adviesprijs: € 499,00
€ 295,00 € 499,00 -€ 204,00
Inclusief BTW

Ontdek de perfecte fiets voor jouw dagelijkse stadsavonturen - de Uniek 28" stadsfiets voor dames. Met zijn indrukwekkende functies en stijlvolle ontwerp biedt deze fiets het beste van comfort, duurzaamheid en prestaties.

Met de 6 Shimano-versnellingen van deze fiets kun je moeiteloos schakelen tussen verschillende snelheden, zodat je altijd in de juiste versnelling fietst, ongeacht het terrein. Of je nu op weg bent naar je werk, boodschappen doet of gewoon geniet van een ontspannen rit door de stad, de Uniek stadsfiets zorgt ervoor dat je altijd in controle bent.

De v-brakes bieden betrouwbare en responsieve remkracht, zodat je veilig kunt stoppen, zelfs bij hogere snelheden. Deze remmen zijn ontworpen om efficiënt te werken in alle weersomstandigheden, waardoor je met vertrouwen kunt fietsen, ongeacht de omstandigheden.

Daarnaast is de Uniek stadsfiets uitgerust met heldere en energiezuinige LED-verlichting, zowel aan de voor- als achterzijde. Hierdoor ben je altijd goed zichtbaar voor andere weggebruikers, zelfs bij weinig licht. Veiligheid staat voorop en met deze verlichting kun je met een gerust hart de weg op, wetende dat je goed zichtbaar bent.

De revoshifter zorgt voor een soepele en gemakkelijke bediening van de versnellingen. Met een simpele draaibeweging kun je moeiteloos schakelen en je aanpassen aan de gewenste snelheid. Of je nu een hogere versnelling nodig hebt om snelheid te maken of een lagere versnelling wilt voor meer kracht, de revoshifter maakt het schakelen een fluitje van een cent.

Naast zijn technische kenmerken is de Uniek stadsfiets ook een lust voor het oog. Het stijlvolle en tijdloze ontwerp zorgt ervoor dat je er altijd goed uitziet terwijl je door de stad fietst. Deze damesfiets is speciaal ontworpen om comfort te bieden tijdens het rijden, met een ergonomisch gevormd zadel en een prettige zithouding.

Maat
Kleur

Type/Model
Dames 6 Spd
Maat
50cm,56cm
Kleur
Mat Zwart
Wielmaat
28''
7434005994997

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking