Spiegel V-Race rond zwart
Spiegel V-Race rond zwart

Spiegel V-Race rond zwart

Available now
V-race
215-00042
Op voorraad
Adviesprijs: € 9,95
€ 4,95
Inclusief BTW

Met de V-Race ronde zwarte fietsspiegel ben je altijd op de hoogte van wat er achter je gebeurt, zonder je hoofd te hoeven draaien. Deze stijlvolle fietsspiegel combineert functionaliteit en design, zodat je met vertrouwen de weg op kunt.

 

De fietsspiegel is ontworpen met oog voor detail en veiligheid. Met zijn ronde vorm en zwarte afwerking past hij perfect bij elke fietsstijl. Het duurzame materiaal zorgt ervoor dat de spiegel bestand is tegen schokken en trillingen, zodat je altijd een helder zicht hebt tijdens je ritten.

 

Dankzij de verstelbare arm kun je de spiegel naar de perfecte positie aanpassen, zodat je een breed zichtveld hebt zonder je fietsstuur uit het oog te verliezen. Met één blik in de V-Race spiegel kun je gemakkelijk voertuigen, fietsers en andere obstakels achter je detecteren, waardoor je veiligheid op de weg wordt vergroot.

 

De zwarte kleur van de ronde spiegel geeft een vleugje elegantie aan je fiets. Of je nu een fanatieke wielrenner bent of gewoon graag fietst, deze spiegel voegt een stijlvol accent toe aan je fietsuitrusting. Fiets in stijl terwijl je jezelf beschermt tegen mogelijke gevaren op de weg.

 

De V-Race spiegel is gemakkelijk te monteren en past op de meeste stuurmaten. Met zijn stevige bevestigingsmechanisme blijft de spiegel stevig op zijn plaats, zelfs tijdens hobbelige ritten. Zo kun je met een gerust hart genieten van je fietstochten, wetende dat je altijd een oogje hebt op je omgeving.

Extra Omschrijving 5
100
verzend kosten
7,50

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking