Dompelpomp Gardena 9000 Aquasensor
Dompelpomp Gardena 9000 Aquasensor
Dompelpomp Gardena 9000 Aquasensor
Dompelpomp Gardena 9000 Aquasensor
Dompelpomp Gardena 9000 Aquasensor
Dompelpomp Gardena 9000 Aquasensor

Dompelpomp Gardena 9000 Aquasensor

Available now
704-00060

Stelt u zich eens voor: u bent op reis en u hebt bijvoorbeeld niet in de gaten als uw kelder volloopt. U kunt zichzelf tegen dit soort verrassingen beschermen met de krachtige GARDENA Comfort Dompelpomp 9000 aquasensor.

 

Met de geïntegreerde aquasensor wordt de pomp automatisch ingeschakeld als er slechts 5 mm water staat en wordt het water snel afgevoerd. Hierdoor vermijdt u meer schade door water, ook als u niet thuis bent. Over het algemeen kunnen de niveaus voor in- en uitschakelen worden aangepast. Door de aanpasbare schakelbasis kan er vlak tot 1 mm water worden opgepompt. Bijna al het water kan worden verpompt, met een vrijwel droge vloer als resultaat. Het kan niet eenvoudiger of veiliger.

 

Voor de dompelpomp 9000 aquasensor zijn ook smalle ruimten of oppervlakken geen probleem, dankzij het compacte ontwerp van de pomp. De pomp kan krachtig water of helder en lichtvuil water met deeltjes met een maximale diameter van 5 mm wegpompen. Een robuuste behuizing van met glasvezel versterkte kunststof, een slijtagebestendige pomprotor en een geluidsarme, onderhoudsvrije condensatormotor met thermische beveiligingsschakelaar garanderen een lange levensduur.

 

De zeer compacte en robuuste pomp heeft een aansluitkabel van 10 meter waardoor de pomp overal kan worden gebruikt, ook op grote diepte. Dankzij de universele aansluiting kunnen er slangen van 13 mm (1/2"), 16 mm (5/8"), 19 mm (3/4"), 25 mm (1") en 38 mm (1 1/2") op de pomp worden aangesloten.

Kenmerken:

 

  • Maximale veiligheid: Met de GARDENA aquasensor-functie wordt de pomp automatisch ingeschakeld, al bij een waterpeil van 5 mm. Ernstige schade door water wordt zo voorkomen. Er kan net zo flexibel worden ingesteld wanneer de pomp weer automatisch moet worden uitgeschakeld, dankzij twee onafhankelijke sensoren.

  • Waterafvoer tot op 1 mm: De verstelbare pootjes van de pomp zorgen dat er water kan worden aangezogen tot een minimaal restniveau van 1 mm. Bijna al het water wordt aangezogen en afgevoerd.

  • Probleemloos gebruik: Een robuuste behuizing van met glasvezel versterkte kunststof, een slijtagebestendige pomprotor en een geluidsarme, onderhoudsvrije condensatormotor met thermische beveiligingsschakelaar garanderen een lange levensduur.

  • Permanente handmatige werking: Dankzij de afzonderlijk instelbare sensoren voor in- en uitschakelen is handmatige werking ook mogelijk.

  • Individuele aansluiting: Door de universele aansluiting kunnen er slangen van 13 mm (1/2") tot 38 mm (1 1/2") worden gebruikt.

4078500178303
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking