Fietspomp Uniek met manometer

  • Aanbieding!
  • -€ 10,00
Fietspomp Uniek met manometer

Fietspomp Uniek met manometer

Available now
211-00370
Op voorraad
€ 9,95 € 19,95 -€ 10,00
Inclusief BTW

Uniek introduceert met trots haar nieuwste innovatie op het gebied van fietsaccessoires: de compacte fietspomp met manometer. Met afmetingen van slechts 13,20 x 9 x 17,5 cm is deze pomp een ware revolutie op het gebied van draagbaarheid en prestatie.

 

Of je nu onderweg bent naar je werk, een avontuurlijke fietstocht maakt door de bergen, of gewoon een ontspannen ritje door de stad maakt, deze compacte fietspomp is jouw betrouwbare metgezel. Dankzij het handzame formaat past hij moeiteloos in je rugzak of fietstas.

 

Maar laat je niet misleiden door zijn kleine gestalte; deze pomp levert krachtige prestaties. Met zijn duurzame constructie en efficiënte werking pompt hij je fietsbanden moeiteloos op tot de gewenste druk. De bijgevoegde manometer zorgt ervoor dat je altijd de juiste bandenspanning kunt instellen, wat niet alleen zorgt voor een soepelere rit, maar ook de levensduur van je banden verlengt.

 

Kortom, met de compacte fietspomp met manometer van Uniek ben je altijd voorbereid op elke fietsuitdaging die je pad kruist. Compact van formaat, maar groots in prestaties.

 

Afmetingen: 13,20 x 9 x 17,5cm

7434005964907
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking