Playmobil Wolf
Playmobil Wolf
Playmobil Wolf
Playmobil Wolf
Playmobil Wolf
Playmobil Wolf
Playmobil Wolf
Playmobil Wolf
Playmobil Wolf
Playmobil Wolf
Playmobil Wolf
Playmobil Wolf
Playmobil Wolf
Playmobil Wolf

Playmobil Wolf

Available now
407-02163

Wolven leven in roedels en zijn zeer sociale en loyale dieren. Hun roedels lijken op onze families en bestaan ​​meestal uit moeder, vader en de kinderen. De ouders, het mannetje en het vrouwtje, blijven voor het leven bij elkaar en leiden samen de roedel. Wolven hebben buitengewone zintuigen en kunnen andere wolven horen over een afstand van maximaal negen kilometer. Ze kunnen ook 's nachts heel goed zien en zijn snel. Tijdens hun uitstapjes kunnen ze snelheden bereiken van 45 tot 50 kilometer per uur. Dat is zo snel als een auto kan de stad in.

Wiltopia nodigt kinderen uit om spannende regio's van onze wereld te ontdekken die het waard zijn om te beschermen en ook hun talrijke dierlijke bewoners. Bovendien combineert het spelen en leren op een unieke manier.

De PLAYMOBIL-set bevat een wolf, een boomstam met groen , een bot en een dierenkenniskaart. De figuur kan zijn hoofd kantelen en alle vier de poten afzonderlijk bewegen.

Krijg het extra portie kennis
De Wiltopia-webapp biedt extra audio- en videocontent en neemt kinderen mee naar de leefomgeving van de dieren. Scan eenvoudig de QR-code op de dierenkenniskaart en de gedetailleerde dieren- en plantenwereld komt bij je thuis. Gebruik de coole AR-functie om een ​​selfie te maken met de tapir. Ontdek vermakelijke kennisoverdracht met plezier en leereffect.

Wiltopia - Prachtig voor het milieu

Wiltopia is de eerste PLAYMOBIL-productlijn die is gemaakt van gemiddeld meer dan 80% duurzaam materiaal. Afgedankt plastic afval krijgt een nieuw leven en dient als materiaalbron voor deze bijzondere speelwereld. Dit spaart hulpbronnen en vooral het milieu. Uiteraard voldoen alle producten van Wiltopia aan de gebruikelijke hoge veiligheidsnormen en de beproefde PLAYMOBIL kwaliteit en duurzaamheid.

verzend kosten
7,50
4008789710567
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking