Overschoen Rhodini Synthetisch met rits zwart

  • Aanbieding!
  • -€ 14,00
Overschoen Rhodini Synthetisch met rits zwart

Overschoen Rhodini Synthetisch met rits zwart

Available now
509-00101
Op voorraad
€ 15,95 € 29,95 -€ 14,00
Inclusief BTW

De Rhodini Synthetische overschoenen met rits zijn ontworpen om fietsers een veelzijdige en betrouwbare bescherming te bieden tegen diverse weersomstandigheden, zonder concessies te doen aan stijl en prestaties. Dit topproduct van het merk Rhodini combineert geavanceerde synthetische materialen met doordachte ontwerpdetails voor een ongeëvenaarde rijervaring.

 

Gemaakt van hoogwaardige synthetische materialen, bieden deze overschoenen een uitstekende bescherming tegen wind, regen en kou. Het synthetische materiaal is duurzaam en licht van gewicht, waardoor het comfortabel is om te dragen zonder extra belasting tijdens het fietsen. De overschoenen zijn bovendien gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, wat de duurzaamheid verder bevordert.

 

De handige ritssluiting aan de achterkant maakt het aantrekken van de overschoenen snel en moeiteloos, terwijl het zorgt voor een nauwsluitende pasvorm. De rits is stevig en betrouwbaar, wat essentieel is voor het behoud van de beschermende eigenschappen van de overschoenen. Het gestroomlijnde ontwerp voegt een eigentijdse uitstraling toe aan de functionaliteit, waardoor deze overschoenen een modieuze keuze zijn voor elke fietser.

 

Of je nu door wisselende weersomstandigheden fietst of jezelf beschermt tegen opspattend water, de Rhodini Synthetische overschoenen met rits bieden de veelzijdige bescherming die je nodig hebt voor een ongehinderde fietservaring. Kies voor Rhodini en rijd met vertrouwen, wetende dat je voeten beschermd zijn door hoogwaardige materialen en doordacht ontwerp.

Maat
Kleur

Maat
M (39-41),L (42-44),XL (45),XXL (46-47),3XL (48)
Kleur
Zwart
7434005873896

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking