Overschoen Rhodini Neopreen met rits zwart
Overschoen Rhodini Neopreen met rits zwart

  • Aanbieding!
  • -€ 16,00
Overschoen Rhodini Neopreen met rits zwart
Overschoen Rhodini Neopreen met rits zwart

Overschoen Rhodini Neopreen met rits zwart

Available now
509-00106
Op voorraad
€ 16,95 € 32,95 -€ 16,00
Inclusief BTW

De Rhodini Neopreen overschoenen met rits zijn de ultieme metgezel voor elke fietser die streeft naar comfort, bescherming en stijl tijdens hun rit. Vervaardigd door het vooraanstaande merk Rhodini, belichamen deze overschoenen innovatie en functionaliteit in een gestroomlijnd ontwerp.

 

Gemaakt van hoogwaardig neopreenmateriaal bieden deze overschoenen een superieure bescherming tegen de elementen. Het neopreen is bekend om zijn isolerende eigenschappen, waardoor deze overschoenen ideaal zijn om je voeten warm te houden in koude en winderige omstandigheden. Daarnaast is het materiaal elastisch en past het zich perfect aan de contouren van je schoenen aan, wat resulteert in een gestroomlijnde en aerodynamische look.

 

De handige ritssluiting aan de achterkant maakt het aan- en uittrekken van de overschoenen eenvoudig en snel, zonder concessies te doen aan de pasvorm. De rits is niet alleen functioneel maar voegt ook een eigentijds element toe aan het ontwerp, wat de Rhodini overschoenen onderscheidt van de rest.

 

Of je nu door regenachtige dagen fietst of jezelf beschermt tegen koude wind, de Rhodini Neopreen overschoenen met rits bieden de bescherming die je nodig hebt zonder in te leveren op stijl. Investeer in het comfort en de prestaties van je fietstochten met deze hoogwaardige overschoenen van Rhodini, en trotseer de elementen met vertrouwen en elegantie.

Maat
Kleur

Maat
S (37-38),M (39-41),L (42-44),XL (45),XXL (46-47),3XL (48)
Kleur
Zwart
7434005874848

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking