Meststoffen Evergreen Gazonkalk
Meststoffen Evergreen Gazonkalk

Meststoffen Evergreen Gazonkalk

Available now
Evergreen
697-00017

Optimaliseert de bodem voor een groene grasmat. Gaat de verzuring van de bodem en de vervilting van het gazon tegen, waardoor mos minder kans krijgt. De zuurgraad wordt weer op een normaal niveau gebracht waardoor meststoffen makkelijker opgenomen worden. Die zuurgraadcorrectie activeert het microbieel bodemleven, wat een verbetering van de bodemstructuur met zich meebrengt met een algehele positieve impact op de groei van het gazon.

Optimaliseert de bodem voor een groene grasmat. Gaat de verzuring van de bodem en de vervilting van het gazon tegen, waardoor mos minder kans krijgt. Opgebouwd uit fossiele zeewierkalk van coccolieten en bestaat voornamelijk uit calcium en magnesium - voor een diepgroen effect. De korrels zijn erg homogeen van formaat wat het verspreiden vlot en schoon laat verlopen. Levert snel resultaat.


 


Gebruik


 


De dosis bedraagt 100g/m2. Opgelet, laat vooraf de bodem analyseren. Op basis van die analyse weet u precies hoeveel kalk dient toegediend, met wat en hoeveel er bemest kan worden. Gebruik bij voorkeur de Scotts-meststofstrooier 'EasyGreen' (opening 30) en ga tweemaal over het gazon in richtingen haaks op elkaar staand. De meststofstrooier garandeert een gelijkmatig resultaat. Voor een optimaal resultaat het gras maaien 3 à 4 dagen voor de toepassing. Nadien best 3 à 4 dagen wachten vooraleer opnieuw te maaien. Voor een sneller resultaat: als er binnen 48u na de behandeling geen neerslag is, grondig besproeien.


 


Samenstelling


 


5% MgO (neutraliserende waarde: 50).

8711349300905
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking