Meststoffen Evergreen Gazonmest Economic
Meststoffen Evergreen Gazonmest Economic

Meststoffen Evergreen Gazonmest Economic

Available now
Evergreen
697-00016

Deze samengestelde organische meststof vormt de ideale bemesting voor elk type gazon. Het gras zal steviger wortelen, met een robuust frisgroen tapijt als resultaat. De voedingselementen komen geleidelijk vrij gedurende een 100-tal dagen, waardoor het aantal maaibeurten niet stijgt.

* Dit artikel is niet online bestelbaar.

Dit artikel is enkel verkrijgbaar in onze winkels. Informeer bij uw dichtstbijzijnde winkel voor meer informatie.

Deze samengestelde organische meststof vormt de ideale bemesting voor elk type gazon. Het gras zal steviger wortelen, met een robuust frisgroen tapijt als resultaat. Evergreen Gazonmest Economic is gebruiksklaar en bestaat uit kruimels voor een optimale spreiding en gelijkmatige groei. De samengestelde organische meststof bevat natuurlijke grondstoffen en verbetert de bodemstructuur dankzij een hoog gehalte aan organische stoffen.

Gebruik

 

De dosis bedraagt 1kg per 10m². Verspreid het product met de hand (één handvol is ongeveer 50g) of met behulp van een meststofstrooier. Bij de aanleg van een gazon de kruimels licht inharken. Wanneer het binnen de 3 dagen na toepassing niet heeft geregend kan het gazon besproeid worden om de werking te versnellen. Toepassen op een dauwnat gazon en voor een optimaal resultaat, 3 keer per jaar.

 

Samenstelling

 

NPK 6-5-8 +(2) MgO.

5411463103088
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking