Loungeset Gardini Vermont

  • Aanbieding!
  • -€ 450,00
Loungeset Gardini Vermont

Loungeset Gardini Vermont

Available now
610-00195
Op voorraad
€ 449,00 € 899,00 -€ 450,00
Inclusief BTW

De ruime wicker hoek loungeset 'Vermont' van Gardini met 3 hockers is de perfecte aanvulling op uw buitenruimte. Deze loungeset biedt zitplaatsen voor een groot gezelschap (10 personen) en de hockers zorgen voor extra comfort en flexibiliteit.

 

De loungeset is gemaakt van duurzaam wicker materiaal, dat weerbestendig is en bestand tegen slijtage en verkleuring. De set is ontworpen met comfort in gedachten, met zachte en comfortabele kussens voor een ontspannende zitervaring.

 

Het ruime ontwerp van de hoek loungeset biedt veel zitruimte en de drie hockers kunnen worden gebruikt als extra zitplaatsen of als voetenbankjes om uw ontspanning te vergroten. De tafel met glasplaat dat bij de loungeset wordt geleverd, biedt voldoende ruimte voor drankjes en snacks tijdens een gezellige bijeenkomst met vrienden en familie.

 

De loungeset is zeer gemakkelijk te monteren en kan binnen enkele minuten klaar zijn voor gebruik. De set kan het hele jaar door buiten blijven staan, maar het is wel aan te raden om de kussens tijdens slecht weer binnen op te bergen.

 

Kortom, deze ruime wicker hoek loungeset is de perfecte keuze voor iedereen die van buitenleven houdt. Deze loungeset biedt voldoende zitplaatsen voor een groot gezelschap, is gemaakt van duurzaam materiaal en biedt een comfortabele zitervaring. Het tafeltje en de hockers zorgen voor extra flexibiliteit en maken deze set perfect voor ontspanning en gezelligheid in uw buitenruimte.

Hoek loungeset Vermont bestaat uit:

 

  • Hoekbank:

Linker deel: 235 x 66 x 73

Rechter deel: 185 x 66 x 73

 

  • Tafel met glasplaat: 145 x 80 x 70cm

  • 3 hockers: 40 x 40 x 39cm

7434005987906

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking