Loungeset Gardini West Virginia

  • Aanbieding!
  • -€ 150,00
Loungeset Gardini West Virginia

Loungeset Gardini West Virginia

Available now
610-00197
Op voorraad
€ 249,00 € 399,00 -€ 150,00
Inclusief BTW

De wicker hoek loungeset 'West Virginia' is een prachtige aanvulling op elk buitenleven. De loungeset is gemaakt van duurzaam en weerbestendig wicker materiaal, wat ervoor zorgt dat het bestand is tegen de elementen. Dit model is ontworpen als een hoek loungeset, waardoor het perfect is om te ontspannen met vrienden en familie.

 

De set wordt geleverd met comfortabele kussens, die de ervaring nog aangenamer maken. De kussens zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en bieden een uitstekend comfortniveau. Of je nu wilt zitten, liggen of ontspannen, de kussens zorgen voor de nodige ondersteuning en comfort.

 

De loungeset bestaat uit een grote hoekbank en een salontafel. De bank heeft genoeg zitruimte voor meerdere personen en heeft een moderne uitstraling door de strakke lijnen en de mooie afwerking. De salontafel is perfect om drankjes en hapjes op te serveren tijdens een gezellige avond.

 

Al met al is de wicker hoek loungeset model 'West Virginia' een uitstekende investering voor iedereen die op zoek is naar een comfortabele en stijlvolle loungeset voor buiten. Het zal zeker een favoriete plek worden om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht.

Set bestaat uit:

 

1x tafel

1x 2-zit bank 123 x 64 x 67cm

1x aansluitende lig bank 64x 123 x 67cm

Inclusief zachte zit- en rugkussens

Kleur
Dark Grey/Grey
7434005986992
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking