Loungeset Luxor zwart

  • Aanbieding!
  • -€ 170,00
Loungeset Luxor zwart

Loungeset Luxor zwart

Available now
B:Design
610-00136
Op voorraad
€ 189,00 € 359,00 -€ 170,00
Inclusief BTW

Kunststof loungeset Luxor zwart bestaat uit een 2-zits bank, 2 ruime stoelen en een mooie ovale tafel. Inclusief 3 zitkussens.

Deze set is gemaakt van uiterst sterk gegoten, geassembleerd en weerbestendig kunststof. Een tuinset van kunststof is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar duurzame en onderhoudsvriendelijke tuinmeubelen. Deze set bestaat uit een comfortabele zitbank, twee stoelen en een tafel, en is ideaal om heerlijk te ontspannen en te genieten van de buitenlucht.

 

De zitbank en stoelen zijn voorzien van een ergonomisch ontwerp, waardoor ze heerlijk zitten en goed ondersteuning bieden aan rug en armen. Het kunststof materiaal is bovendien UV-bestendig, waardoor de kleuren langdurig mooi blijven en niet vervagen in de zon.

 

De bijbehorende tafel is perfect om drankjes, hapjes en boeken op te plaatsen tijdens warme zomerdagen. De tafel heeft een stevige constructie en is eenvoudig schoon te maken. Zo blijft de tafel ook na intensief gebruik nog lange tijd mooi en goed onderhouden.

 

Bovendien zijn kunststof tuinmeubelen lichtgewicht en eenvoudig te verplaatsen. Dit maakt het gemakkelijk om de set op te bergen tijdens de wintermaanden of om deze te verplaatsen naar een andere plek in de tuin.

Kleur
Antraciet-Grijs
8003723490778

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking