Ligstoel Gardini Bali Teak 97x60x125cm
Ligstoel Gardini Bali Teak 97x60x125cm
Ligstoel Gardini Bali Teak 97x60x125cm
Ligstoel Gardini Bali Teak 97x60x125cm

Ligstoel Gardini Bali Teak 97x60x125cm

Available now
608-00005
Op voorraad
Adviesprijs: € 229,00
€ 129,00
Inclusief BTW

Ligstoel Gardini Bali teak.

Deze kwalitatieve uit teak verstelbare ligstoel vormt een mooie aanvulling op uw tuin. De scherp geprijsde deckchair is gemaakt van teak hardhout dat wordt gekenmerkt door zijn uitstekende weersbestendigheid en duurzaamheid. De stoel is weersbestendig en geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Lekker genieten in het zonnetje met een fris drankje, daar is deze ligstoel gemaakt voor!

* Dit artikel is niet online bestelbaar.

Dit artikel is enkel verkrijgbaar in onze winkels. Informeer bij uw dichtstbijzijnde winkel voor meer informatie.

TEAK:

Teak is bij uitstek de meest geëigende houtsoort voor buitenmeubilair. Het is een exotisch hardhout met een hoog rubber- en oliegehalte, waardoor het erg lang meegaat en buiten gebruikt kan worden zonder extra behandeling. Onbehandeld teakhout zal door inwerking van water en zonlicht een mooi zilvergrijze patina krijgen. Door de hoge kwaliteit teak die wij selecteren, zal dit op een mooie, gelijkmatige manier gebeuren. Wil je echter de oorspronkelijke kleur behouden, dan bestaan hiervoor een aantal producten.
Onderhoud:

De aankoop van teakmeubilair is meestal een hele investering. Daarom is het van groot belang dat het hout goed onderhouden wordt. De nodige reinigings- en onderhoudsproducten kan dan ook bij ons in de winkel vinden tegen een gunstig prijsje!

Maat
97x60x125cm
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking