Kinderfiets Funride 6 Speed Shimano 24'' zwart-blauw

  • Aanbieding!
  • -€ 200,00
Kinderfiets Funride 6 Speed Shimano 24'' zwart-blauw

Kinderfiets Funride 6 Speed Shimano 24'' zwart-blauw

Available now
105-02163
Op voorraad
€ 199,00 € 399,00 -€ 200,00
Inclusief BTW

Deze zwart-blauwe 24" jongensfiets van Tounis is perfect voor jongens die graag op avontuur gaan en hun grenzen willen verleggen. Met 6 Shimano versnellingen is het mogelijk om snelheid te maken en het terrein te verkennen, terwijl de achterdrager ervoor zorgt dat je gemakkelijk je spullen mee kunt nemen.

 

De Shimano versnellingen zorgen voor een soepele en snelle schakeling, zodat je gemakkelijk kunt switchen tussen verschillende terreinen en omstandigheden. Of je nu heuvelopwaarts gaat of op vlakke wegen fietst, de versnellingen maken het fietsen comfortabeler en gemakkelijker.

 

De achterdrager biedt extra gemak en functionaliteit voor kids die hun spullen willen meenemen tijdens het fietsen. Of het nu gaat om boodschappen, sportspullen of schoolboeken, je kunt ze gemakkelijk op de fiets vervoeren en zo je handen vrijhouden tijdens het fietsen.

 

De fiets is gemaakt van hoogwaardige materialen, zodat hij duurzaam en stevig is. Het stevige stalen frame zorgt voor stabiliteit en stevigheid, terwijl de comfortabele zadel en handvatten zorgen voor een ontspannen fietstocht.

Specificaties:

 

Shimano 6 versnellingen

Type versnelling: derailleur

Stevige achterdrager

batterijverlichting voor- en achter

Inclusief bel

Wielmaat 24"

Spaakreflectoren

Type/Model
Steel 6 Speed Shimano
Kleur
Zwart-Blauw
Wielmaat
24''
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking