Batavus jongensfiets CNCTD-26 HR3 43
Batavus jongensfiets CNCTD-26 HR3 43

Batavus jongensfiets CNCTD-26 HR3 43

Available now
BK100056
Op voorraad
€ 459,00
Inclusief BTW

De Batavus 26inch jongensfiets is een stoere en stijlvolle keuze voor avontuurlijke jonge fietsers. Met een strak mat zwart frame dat een eigentijdse uitstraling combineert met duurzaamheid, is deze fiets perfect voor dagelijkse ritten naar school, het park of gewoon om de buurt te verkennen.

 

Met zijn 3 Shimano Nexus-versnellingen biedt deze fiets soepele schakelprestaties en helpt het je om gemakkelijk te navigeren door verschillende terreinen en hoogteverschillen. Of je nu een lichte helling beklimt of snelheid wilt maken op een vlakke weg, deze fiets past zich aan jouw behoeften aan.

 

Deze Batavus jongensfiets is uitgerust met zowel een voor- als achterdrager, waardoor het vervoeren van je schooltas, sportuitrusting of boodschappen een fluitje van een cent wordt. Dit maakt de fiets niet alleen geschikt voor plezierige ritjes, maar ook voor praktisch dagelijks gebruik.

 

De Batavus 26inch jongensfiets in mat zwart met 3 Shimano Nexus-versnellingen, voor- en achterdrager en framemaat 43 biedt niet alleen functionaliteit en comfort, maar ook een tijdloze en coole uitstraling. Het is de ideale keuze voor jongeren die hun wereld willen verkennen op twee wielen. Ga eropuit en ervaar de vrijheid van fietsen met deze geweldige Batavus-fiets!

Specificaties:

 

Merk: BATAVUS

Model: CNCTD. 26 inch

Type: JONGENS

Versnellingssysteem: SHIMANO REMNAAF-3

Aantal versnellingen: 3

Kleur: Zwart mat

Wielmaat: 26

Framemaat: 43

Materiaal: aluminium

Gewicht: 16 kg

Type/Model
CNCTD. 26 inch
Kleur
Zwart mat
Wielmaat
26
Versnellingen
3
DST Groepcode
1D00
8713568367875
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking