Kettingzaag Simka op Accu 14'' 40V
Kettingzaag Simka op Accu 14'' 40V
Kettingzaag Simka op Accu 14'' 40V
Kettingzaag Simka op Accu 14'' 40V

Kettingzaag Simka op Accu 14'' 40V

Available now
604-00594
Op voorraad
Adviesprijs: € 189,00
€ 112,95
Inclusief BTW

Een accu kettingzaag is een revolutionaire tuinmachine die de manier waarop we onze tuinen onderhouden voorgoed heeft veranderd. Met een accu aangedreven motor, is deze kettingzaag niet alleen milieuvriendelijk, maar biedt het ook de vrijheid om te werken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het vinden van een stopcontact of het vervangen van benzine.

 

De accu kettingzaag is licht van gewicht, gemakkelijk te hanteren en heeft een efficiënte en krachtige motor. Dit maakt het snoeien van bomen, snoeien van haag of het verwijderen van takken een eenvoudige taak. Bovendien, met een oplaadbare accu, kunt u werken zonder onderbrekingen, zonder zorgen te maken over het vervangen van brandstof.

 

Met een breed scala aan accessoires, zoals verschillende soorten zaagbladen en een veiligheidsuitrusting, is de accu kettingzaag de perfecte keuze voor professioneel en persoonlijk gebruik. Of u nu een professionele tuinman bent of gewoon op zoek bent naar een gemakkelijke manier om uw tuin te onderhouden, de accu kettingzaag is de perfecte oplossing.

 

De accu van de Simka kettingzaag is compatibel met ander tuingereedschap van Simka , zo heb je maar 1 accu nodig voor al je klussen rondom het huis!

 

** Let op: Batterij en lader dienen apart aangekocht te worden!

7434005837867

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking