Hometrainer Body Sculpture - Opklapbaar
Hometrainer Body Sculpture - Opklapbaar

Hometrainer Body Sculpture - Opklapbaar

Available now
304-00072
Op voorraad
Adviesprijs: € 249,00
€ 99,95
Inclusief BTW

De opklapbare hometrainer van Body Sculpture met iPad-houder is de perfecte oplossing voor degenen die niet alleen willen trainen, maar ook willen ontspannen tijdens hun work-out. Met de ingebouwde iPad-houder kunt u uw favoriete film of serie kijken terwijl u uw cardio-oefeningen doet.

 

De hometrainer is gemakkelijk op te klappen en op te bergen wanneer u hem niet gebruikt, zodat u geen ruimte hoeft te verspillen in uw huis. Het heeft ook een verstelbare weerstand, zodat u de intensiteit van uw training kunt aanpassen aan uw fitnessniveau.

 

Met de opklapbare hometrainer met iPad-houder kunt u een efficiënte cardio-workout doen, terwijl u uw benen, billen en core traint. Bovendien houdt de ingebouwde computer uw snelheid, afstand, tijd en calorieverbruik bij, zodat u uw prestaties kunt bijhouden.

 

Dus als u op zoek bent naar een compacte oplossing voor thuis fitness met een extra entertainment factor, overweeg dan een opklapbare hometrainer met iPad-houder. Het is een geweldige manier om in shape te blijven en tegelijkertijd uw favoriete show te kijken.

7434005981935

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking