HG cement- en kalksluierverwijderaar natuursteen 1l
HG cement- en kalksluierverwijderaar natuursteen 1l

HG cement- en kalksluierverwijderaar natuursteen 1l

Available now
804-00189
Op voorraad
€ 13,79
Inclusief BTW

HG natuursteen cement- & kalksluier verwijderaar is zuurvrij en verwijdert daarom veilig cement- en/of kalksluiers van marmer en andere kalkhoudende natuursteensoorten zoals travertin, blauwe steen, hardsteen e.d., maar is ook veilig voor beton- en kunststoftegels waarin stukjes natuursteen zijn verwerkt, zoals granito en marmer composiet. Los een halve liter op in een halve emmer (5L) water. Het oppervlak vooraf nat maken met schoon water en de oplossing aanbrengen met behulp van een dweil of mop.

Niet meer dan 10 à 15 m² tegelijk behandelen. Schrob vervolgens het oppervlak goed met een schrobber of borstel, 5 minuten laten inwerken en aansluitend nog een keer goed schrobben. Hierna de oplossing van het oppervlak verwijderen met een dweil en aansluitend de vloer dweilen met schoon water.

Veiligheidsinformatie

 

Waarschuwingen (H-zinnen):

H318: Veroorzaakt ernstig oogletsel.

 

Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen):

P305+P351+P338: Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P280: Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen.

 

Volledig veiligheidsinformatieblad:

Klik hier voor de volledige veiligheidsfiche (pdf)

8711577189976

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking