HG Beschermer Onbehandeld Hout 250ml
HG Beschermer Onbehandeld Hout 250ml

HG Beschermer Onbehandeld Hout 250ml

Available now
804-00119

Meubels van onbehandeld hout zijn prachtig, maar o zo gevoelig voor vlekken. Zelfs een klein beetje morsen kan al leiden tot vlekken die moeilijk of zelfs helemaal niet meer te verwijderen zijn. HG beschermer voor onbehandelde houten meubels is dé oplossing. Deze unieke, vrijwel onzichtbare beschermer voor meubels (in huis) van onbehandeld hout zoals teak e.a. hardhout, eiken, grenen en vuren beschermt tegen het indringen van water, olie, vet en ander vuil in het hout. Hierdoor voorkomt HG beschermer voor onbehandelde houten meubels het ontstaan van kringen en vlekken.
Het te behandelen houten oppervlak moet eerst volledig schoon, droog en vetvrij zijn. Breng vervolgens HG beschermer voor onbehandelde houten meubels met behulp van een kwastje in één egale laag aan. Het hout zal hierbij iets donkerder kleuren, maar na het opdrogen zal deze kleurverdieping weer verdwijnen zijn.
Laat de HG beschermer voor onbehandelde houten meubels minimaal 8 uur drogen.

Veiligheidsinformatie

 

Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen):

P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden.

 

Volledig veiligheidsinformatieblad:

Klik hier voor de volledige veiligheidsfiche (pdf)

8711577190507

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking