HG Hardhout Vernieuwer 500ml
HG Hardhout Vernieuwer 500ml

HG Hardhout Vernieuwer 500ml

Available now
804-00236
Op voorraad
€ 11,79
Inclusief BTW

HG hardhout vernieuwer is speciaal ontwikkeld voor het onderhouden en beschermen van hardhouten tuinmeubilair. Het verdiept de kleur en zorgt zo voor de mooie, natuurlijke uitstraling van de tuinmeubelen. Hardhout bevat minerale bestandsdelen die verkleuren door weersinvloeden. Hierdoor wordt hardhout na verloop van tijd grauw. HG hardhouten vernieuwer voorkomt en herstelt deze zogenaamde vergrijzing van het hout en brengt uw tuinmeubilair snel, eenvoudig en voor maanden in topconditie en maakt het bovendien waterafstotend.


Alvorens HG hardhout vernieuwer toe te passen dient eerst, met een droge doek of borstel, stof en vuil verwijderd te worden. Alleen sterk vergrijsde delen bij voorkeur eerst even licht opschuren. Vervolgens het product gelijkmatig op het hout spuiten. Eventuele druppels met een droge doek verdelen. Laat het product intrekken en wrijf het na 15 minuten licht op met een schone en droge doek. Uw tuinmeubilair is nu weer in topconditie.

Veiligheidsinformatie

 

Waarschuwingen (H-zinnen):

H229: Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting EUH066: Herhaalde blootstelling kan een droge of een gebarsten huid veroorzaken. H222: Zeer licht ontvlambare aerosol. H304: Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt.

 

Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen):

P410+P412: Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 °C/122 °F. P301+P310: Na inslikken: onmiddellijk een antigifcentrum of een arts raadplegen. P210: Verwijderd houden van warmte / vonken / open vuur / hete oppervlakken. Niet roken. P331: GEEN braken opwekken. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P211: Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. P251: Houder onder druk: ook na gebruik niet doorboren of verbranden.

 

Volledig veiligheidsinformatieblad:

Klik hier voor de volledige veiligheidsfiche (pdf)

8711577190323

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking