HG spray vetweg 500ml NL
HG spray vetweg 500ml NL

HG spray vetweg 500ml NL

Available now
804-00260

Dierlijke en plantaardige vetten én ook spijsoliën worden perfect verwijderd met HG vetweg. Het is veilig te gebruiken op: roestvrij staal, gegalvaniseerde, geëmailleerde en aluminium oppervlakken, maar ook op keramische tegels, op kunststoffen.
Voor het verwijderen van vet en aangekoekte etensresten in microgolfovens en combi-microgolfovens kan het beste HG microgolfovenreiniger worden gebruikt.

Het te reinigen oppervlak met HG vetweg besproeien. Enige seconden laten inwerken. Bij het gebruik op roestvrijstaal, verdient het de aanbeveling het product eerst op een schone doek te spuiten en vervolgens het oppervlak te reinigen. Dan het vet afnemen met een in, liefst goed warm, water, gedrenkt doekje.

Veiligheidsinformatie

 

Waarschuwingen (H-zinnen):

H319: Veroorzaakt ernstige oogirritatie.

 

Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen):

P305+P351+P338: Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. P264: Na het werken met dit product grondig wassen. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden.

 

Volledig veiligheidsinformatieblad:

Klik hier voor de volledige veiligheidsfiche (pdf)

8711577000431

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking