HG Hardhout Krachtreiniger 1L
HG Hardhout Krachtreiniger 1L

HG Hardhout Krachtreiniger 1L

Available now
804-00239
Op voorraad
€ 8,50
Inclusief BTW

HG hardhout 'kracht' reiniger is een zeer speciale, krachtige en geconcentreerde reiniger die hardhouten tuinmeubelen, terrassen, vlonders, schuttingen, pergola’s etc. tot diep in de poriën ontdoet van atmosferische vervuiling en andere aanslag zonder het hout aan te tasten.

Desgewenst met behoud van de grijze (patina) uitstraling. Het product is ook bij uitstek geschikt als voorbehandeling voor HG hardhouten tuinmeubel ontgrijzer, HG hardhout tuinmeubel vernieuwer en HG teak e.a. hardhout vernieuwer.

En gedurende het buitenseizoen is HG hardhout 'kracht' reiniger, in verdunde vorm, ook ideaal voor het regelmatig reinigen van uw hardhouten tuinmeubelen.

Volg voor de verschillende toepassingsmethodes de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

Veiligheidsinformatie

 

Waarschuwingen (H-zinnen):

H314: Veroorzaakt ernstige brandwonden en oogletsel.

 

Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen):

P305+P351+P338: Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. P303+P361+P353: Bij contact met de huid (of het haar): verontreinigde kleding onmiddellijk uittrekken - huid met water afspoelen/afdouchen. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P310: Onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. P280: Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen.

 

Volledig veiligheidsinformatieblad:

Klik hier voor de volledige veiligheidsfiche (pdf)

8711577190439

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking